Sportolsz vagy annyira fájnak az ízületeid, hogy alig bírsz mozogni? Sokan későn kezdenek figyelni testükre, de a jó hír a számukra, hogy nincs minden veszve. A Pharmia termékek között találhat segítséget a későn ébredő is.

 

Sok témában igaz a mondás, hogy jobb időben figyelni a megelőzésre, mint a bajt orvosolni. Így van ez az ízületek védelmével is. Úgy a 30-as éveinkig bátran sportolunk, használjuk magunkat anélkül, hogy belegondolnánk a ténybe, hogy el is használódhatunk. Ha már jelentkeznek a tünetek, akkor szükség van a hatékony segítségre.

 

Ebben tud szerepet vállalni a Pharmia, hisz egyik termékcsaládját kifejezetten erre fejlesztették ki. Lássunk néhány példát:

 

A szilárd csontokért
 

Olyan vitaminok és ásványi anyagok összességét tartalmaz a táplálékkiegészítő készítmény, ami segít megőrizni a szilárd csontokat. Kifejezetten ajánlott a középkorú férfiaknak, változó korban lévő nőknek, és természetesen az idősebb korban lévőknek is.

 

A Flexiform italpor

Olyan kollagént tartalmaz, s az ízületek és porcok egészséges működéséhez segíti a szervezetet. Használhatják aktív és hobbi sportolók csontjaik, porcaik, ízületeik karbantartására, erősítésére, vagy a már meglévő mozgásszervi problémák tüneteinek enyhítésére. Kellemes mellékhatásként a haj, a köröm és a bőr állaga is javul. 

 

A Flexistrong tabletták: hatékonyságát az orvosi kutatások és a terápiás tapasztalatok a sportolók és idősek folyamatos használata során figyelték meg. A kivonat új-zélandi zöldhéjú kagylóból készült.

A sport sérülések megelőzésére a rendszeres mozgás érdekében a jól megválasztott sportág alapfeltétel a sikeres testmozgáshoz. Mindig ügyeljünk arra, hogy megfelelő folyadékot fogyasszunk sportolás közben és utána is. Fontos, hogy a sporttevékenység előtt bemelegítsünk, majd a befejezést a levezető gyakorlatokkal zárjuk. 

Legyünk igényesek a sporteszközeink megválogatásában is, nem mindegy, milyen cipőben futunk vagy játszunk labdajátékokat. 

A küzdősportok esetében még a védőfelszerelések hiánytalanságára és minőségére is fordítsunk alapos figyelmet. Legyünk mértékletesek, ne vigyük túlzásba az edzés tempóját és mennyiségét főleg, ha új sportágat kezdünk.

S ha mégis megtörténik a baj, megsérülünk, akkor a szakszerű segítségnyújtás sokban hozzájárul a gyors és maradandó felépülésünkhöz. Ebben biztosan számíthatunk a Pharmia termékekre is!

 

www.pharmia.hu 
info@pharmia.hu
+36 30 299 8444