A rákból felépülve én lelkileg is újjászülettem.

Második születésnapomat onnan számolom, amikor elolvastam ezt a gondolatot:

AZT ADOD A GYERMEKEIDNEK, AMI TE VAGY!

Azóta sok ilyen erős mondattal találkoztam és váltam tőlük jobb emberré, jobb társsá és jobb szülővé. Írásaimban ezeket mutatom be Neked, remélem Te is sokat nyersz velük.

Szeress Te is felelősséggel!

 Mivel tudod megvédeni a szeretteidet a koronavírussal szemben?

Az én családom ismer és alkalmaz egy olyan módszert, amit hatékonysága ellenére alig ismernek az emberek. Amiről szinte senki sem beszél. Erről fog szólni a mai írásom. Azért erről, hogy minél több ember megismerje és elkezdje használni. Nem ismerik egyáltalán. Ez egy felmérésből derült ki számomra. A feltett kérdés az volt, hogy mivel védekeznek az emberek a koronavírus ellen, mit tartanak hatékonynak ellene. A következő válaszokat kaptam.

A legtöbb szavazatot kapó dobogós kommentek:

  1. Maszkot hordok.
  2. Több vitamint veszek be.
  3. Erősítem a lelkem és nem nézek híreket.

De kapott még voksot a „Sokat mosok kezet.”, a „Sokat sportolok!”, a „Beoltatom magam!” és az „Elkerülöm az embereket!” is…

Először is, ránézve a listára, azért jópárnak van káros mellékhatása is.

A maszkból visszalélegzed a saját kifújt levegőd, a kézmosásnál tönkreteszed a bőröd flóráját, a társaság hiánya miatt magányos, depressziós lehetsz, stb…

Egyik sem tesz jót nekünk, főleg hosszú távon nem!

Aztán az volt megdöbbentő, hogy az általam ismert és bevált immunerősítő módszert senki sem említette. Amit én nap, mint nap használok a családomban. A kislányom hatéves, a kisfiam tizenegy. Járnak suliba, mégis egész télen nem voltunk betegek. Semelyikünk. A mi kedvenc és hatékony módszerünk még sincs a köztudatban. Pedig már én is tettem ki róla videót tavaly ősszel az Apjafia facebook oldalamon. Ráadásul mindig kéznél van és egy forintba sem kerül.

Felcsigáztalak?

„Adhatsz a gyermekeidnek vitaminokat, de a legnagyobb dózist akkor viszed be, ha megöleled, megpuszilod őket vagy azt mondod nekik: szeretlek!”

 Igen! A szeretgetés…

Ugyanis a gyerekek többségének cirókahiánya van, sőt a felnőtteknek is! Ezért alakul ki ennyi betegség! Az emberi lélek is tud éhes lenni: szeretetre, simogatásra! A felmérés mellett kiraktam egy szavazást is. A kérdés az volt, hogy „el tudnál viselni több kényeztetést otthon?”

87% az igenre kattintott. A túlnyomó többségetek vágyik rá ösztönösen. Csak nem kér és így nem kapja meg. Ha nem simogatnak, ha nem érintenek eleget, akkor kiszárad a lelkünk és sebezhetőek leszünk. Ölelés, puszi, érintés, mind a legjobb immunerősítő! Azzal, hogy kimutatjuk, hogy szeretjük egymást, a másik egészségét is megszilárdítjuk. A bőrünk kiterített idegrendszer, kapcsolati szerv. Ha simogatsz, hogy családtagjaid érezzék a szereteted, megvéded őket a baciktól és a vírusoktól is.

A rákról nem is beszélve…

A kezedben van a legjobb vakcina vagy vitamin, nevezd, ahogy akarod! Használd és szeretgess vele! Bármit is csinálsz, fél kézzel mindig tudsz simizni, bigyózni, cirógatni…

Én, ha dolgozom a laptopon, olvasok vagy tévét nézek, akkor úgy helyezkedek, hogy mindkét gyermekemet meg tudjam birizgálni… Van, amikor masszírozó kört csinálunk. Mindenki mindenkit megnyomogat. Masszázs pisztollyal, masszázs teniszlabdával, kézzel, lábbal, stb. Egyszerre adunk és kapunk. A gyerekek alig várják és közben még egy jót beszélgetünk is… Olyat is szoktam csinálni, hogy csak lefekszem a szőnyegre és rám ugranak a gyerekek, rám fekszenek, bujcsiznak, bunyóznak velem. Épp, amire szükségük van. Ők még kikövetelik maguknak, ami a testi és lelki egészségükhöz kell. Van egy tudományos megállapítás, hogy napi egy ölelés a gyereknek a fennmaradáshoz, nyolc az egészséghez, tizenkettő pedig a fejlődéshez kell! A számokkal lehet vitatkozni és megkérdőjelezni, hogy mért ennyi és hogyan számolták ki, de a lényeg szembeötlő belőle. Ölelés nélkül megbetegednek a gyermekeink, szeretgetéssel egészségesek maradnak és fejlődni fognak…

Szerencsére manapság már én is bátran merek kérni a feleségemtől és ő viszont. Mindennapos esti program, hogy megvakargatja a buksimat, mert nekem az esik jól, én pedig megmasszírozom a vádliját… Ugye mondanom sem kell, hogy nem csak az egészséget nyerjük ezekből a szokásokból?

Sem mi, sem a gyermekeink… Szokásunk lesz összekapcsolódni.

A hatéves kislányom magától odajön hozzám, ha látja, hogy nyomottabb vagyok vagy rossz a kedvem és megcirógat. Már ismeri a „gyógymódunk” és ennyit tesz hozzá:

„Apa! Kicsit megsimizlek, hogy jobban legyél! Olyan morcinak tűnsz!”

Szóval simogass, szeretgess, ha erősíteni akarod a családtagjaid, gyermekeid immunrendszerét! Ha már beteg, dédelgesd, öleld meg!

Hamarabb meggyógyul…

Van káros hatása, mint sok más módszernek? Nincsen. Sőt, még inkább erősíti az összetartozásotokat! Megdöbbentően egyszerű és ingyen van! A legjobb vakcina a világon!

Ha érdekel a könyvem és szeretnél egy jobb életet, akkor itt tudod megrendelni!

Mester Attila

www.mestarapia.hu

https://www.facebook.com/mesterattila.apjafia

Instagtramm: @mesterattila.apjafia