A családról való gondoskodás, a gyermekek felnevelése és az anyagi biztonság megteremtése mögött egy egész élet munkája áll.

Amikor kirepülnek gyerekek még sokan aktívak vagyunk és szeretnénk tartalommal feltölteni az „aktív” nyugdíjas éveinket, olya programokkal, hobbival, amelyre korábban nem volt lehetőségünk, akár a család, akár anyagi szempontok miatt. A nyugdíjas korhoz közeledve felmerül a kérdés, hogy a hosszú évek megtakarításait élvezzük és magunkra költsük, vagy szeretteinkre hagyjuk?

merj-tervezni-1

Azt tanácsolom, ne adjuk fel álmainkat, merjünk tervezni, bármi legyen is az. Sokan nem is gondolnák, hogy nincs lehetetlen, bármit el tudunk érni, ha eléggé elszántak vagyunk. Sokunkban felmerülhet a kérdés, hogy igen, álmaink vannak, de anyagi oldalról hogyan tudjunk mindezt megvalósítani?

Ebben a kérdésben célszerű szakember bevonásával pénzügyi tervezést végezni, amely eredményeként megtaláljuk  a megfelelő pénzügyi konstrukciót, amely megoldást jelent a jelenre és a jövőre egyaránt.

Pénzügyi tanácsadóként minden érdeklődőt szeretettel várok egy ingyenes pénzügyi tervezésre, hogy az álmok megvalósítására megfelelő pénzügyi megoldást találjunk.

merj-tervezni-2

Fantasztikus élmény volt a februári „Csak a Nőknek Női klub”.  A sorsoláson a résztvevők közül 3 fő részére ingyenes élményhajózást ajánlottam fel a Dunakanyarban a fenti képen látható siklóhajóval.

Németh Éva
Személyi pénzügyi mentor
Tel: +36 20 450 0848
E-mail:[email protected]
www.facebook.com/nemetheva.szemelyipenzugyimentor