Minden hónap egyik vasárnapján a Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetségének rendezvényén számtalan kisállattal és ápolásukhoz szükséges segítséggel találkozhatnak az érdeklődők. 

Április 14-én a Csak a Nőknek Magazin stábja is ellátogatott a Börzére. Bemutattuk a bentonit nemes-agyag alapú termékeket, melyek kisállatok, lovak és haszonállatok tartásában, ápolásában nagyszerű segítség. 

A borús, hűvöske időjárás és igencsak hajnali kezdés ellenére nagyon hamar megéreztük a Börze nagyszerű hangulatát. Persze hozzájárult ehhez az is, hogy rengeteg érdeklődő állt meg az asztalunknál. A legtöbben nem ismerték a bentonit nagyszerű tulajdonságait, így be nem állt a szánk mindenki örömére! 

 

Nagyon nyitottak és érdeklődők voltak az emberek, pl. a nagypapa kézen fogott kisunokával, akik a papagájnak kerestek extra jó almot, vagy a fiatal lányok, akik kedvenc lovaik patájára vittek ápoló krémet.

Tettünk azért mi is érdeklődő köröket a kiállítók között, ahol színesebbnél színesebb, hangosabbnál hangosabb, nagyon kicsi és nagyon nagy állatokkal találkoztunk.

Nagyon jól éreztük magunkat és hasznosnak is, mert rengeteg érdeklődő távozott az asztalunktól megelégedetten!

Monor, biztos, hogy jövünk május 12-én is

 

Szabó Ági