Amikor a kineziológiával találkoztam a ’90-es évek elején, jelentősen megváltozott az életem.

 

Nem csak azért, mert új hívatásra leltem benne, hanem mert részt vettem néhány kezelésen is. Abban az időben még nagyon alacsony önértékeléssel rendelkeztem, rengeteg lelki sérülést hordoztam magamban. Testileg teljesen egészséges voltam, azonban az életem számos területe nem működött jól.

Mi is az a kineziológia?
A kineziológia, olyan holisztikus módszer, amelyben ötvöződik a sok ezer éves kínai öt elemtan, a legújabb neurológiai kutatások eredményei, a viselkedés-genetika, a Bach-virágterápia, és számtalan egyéb tudás.
 

A módszer lényege, hogy segítse a szervezetben bármilyen okból felborult egyensúlyt visszaállítani.

 

A betegségek és életviteli problémák mögött, minden esetben megbújnak feldolgozatlan konfliktusok, amelyeket korábban átéltünk, vagy genetikusan hoztunk, és még nem sikerült megoldanunk. Ezek a tudatunktól függetlenül alakítják életünket, és befolyásolják egészségünket. A kineziológia izomtesztelésre épül, melynek segítségével feltárjuk a konfliktusokat és kiválasztjuk a leghatékonyabb korrekciót, mely feloldja a konfliktust.

 

Sokféle korrekciót használunk, és ezekhez változatos segédeszközöket, például színkártyákat, vizualizációt, mozgásos gyakorlatokat, akupresszúrás pontokat. Oki kezelést végzünk, melynek hatására a tünetek enyhülnek, vagy teljesen megszűnhetnek. 

 

Akupresszúrás pontok a testen

 

Hegyi Ildikó
Kineziológus, természetgyógyász
www.facebook.com/KineziologiaTermeszetgyogyaszat?ref=hl
www.kineziologia-termeszetgyogyaszat.hu
Telefonszám: 06 70 286 7959