November hónapban járunk, beköszöntött idén is az őszi-téli időszak. Ebben a hideg időszakban ajánlott tisztító kúrát végezni, hogy szervezetünk könnyebben birkózzon meg tél kihívásaival. Immunrendszerünk tehermentesítése segít megőrizni egészségünket, jó kedélyünket a hűvös fényszegény időszakban.

Amint azt korábbi cikkeimből megismerhették a kineziológia olyan tudomány, amely segít a traumáink feldolgozásában, valódi személyiségünk kibontakozásában és életünk kiteljesedésében.

A korábban említett területeken kívül azonban a kineziológiában használatos izomteszt segítségével megtudhatjuk azt is, hogy szerveink milyen állapotban vannak. A szervezetünkben vannak-e felhalmozódott méreganyagok ( pl.: nehézfémek, oltási anyagok, vegyszerek, sugárterhelés stb.), vagy oda nem illő különböző élősködők (gombák, férgek, vírusok, baktériumok).

miben-segithet-a-kineziologia-1

Valamint teljesen egyénre szabott diétát állíthatunk össze. Ezzel is segítve egészségi állapotunk javulását, testünk tisztulását és testsúlyunk csökkenését. Pontosan meghatározhatjuk, milyen szerekre, milyen adagban, mennyi ideig van szükségünk ahhoz, hogy a kívánt célt elérjük.

Hegyi Ildikó
Kineziológus, természetgyógyász
www.facebook.com/KineziologiaTermeszetgyogyaszat
www.kineziologia-termeszetgyogyaszat.hu
Telefonszám: 06-70 / 286 7959