Mi az a strukturált víz?

 

A strukturált víz más néven rendezett kristályszerkezetű víz. Ez a víz természetes, eredeti állapota. A strukturált víz kristályai leginkább szép, hatszögletű hópelyhekhez hasonlítanak. Ilyen víz csörgedezik a hegyi patakokban és forrásokban, mely cseppet sem hasonlít a városi ember csapból folyó ivóvizéhez. Íze is teljesen más: lágy és természetes, amely éltető energiával tölt fel.

 

 

 

 

Strukturált vagy tisztított? Melyik, mit jelent?

 

Sokan azt gondolják, hogy a víztisztító berendezéssel megtisztított víz egyenlő a strukturált vízzel. A víz szennyezőanyagoktól való megtisztítása azonban csupán az első lépés a strukturált víz felé. A strukturált vízzé alakítás során egy fizikai változás zajlik le a vízben, melynek során helyreáll annak eredeti, természetes belső kristályszerkezete. A víz ebben az optimális állapotában válik leginkább képessé fontos feladata betöltésére: az információ befogadására, megtartására és továbbadására. Továbbá a strukturált vizet a szervezetünk könnyebben tudja hasznosítani, így fokozottabb lehet a tápanyagfelszívódás és a méregtelenítés egyaránt.

 

 

Hogyan készítsünk egyszerűen strukturált vizet?

 

 

 

A svájci Nature's Design egyedülálló üvegtermékeinek segítségével mi magunk is könnyedén és gyorsan tudunk strukturált vizet előállítani a mindennapokban.

 

Ez annak köszönhető, hogy a kancsók, poharak, palackok, tálak és egyéb üvegtermékek formája és anyaga a természettel teljes összhangot alkot. Formaviláguk az aranymetszés aranyait követi – ez figyelhető meg hullámos kialakításukban -, anyaguk ólom- és egyéb nehézfémektől mentes, többségük kézzel, hagyományos eljárással készül.

 

Az aranymetszést Isteni, Tökéletes vagy Arany Aránynak is nevezik. Az ókor óta a természet rendező elvének tekintik, amely megjelenik a növények, az állatok és az emberi test arányaiban. Ezért a művészek és építészek is előszeretettel alkalmazzák műveik megalkotásakor, hiszen ahogy Albert Einstein is fogalmazott: „Az aranymetszés olyan arány, amely a rossz létrejöttét megnehezíti, a jóét pedig megkönnyíti.”

 

 

 

 

Az aranymetszés és a víz kapcsolatát vizsgálva megállapították, hogy az Arany Arány a vízre is pozitív hatást fejt ki.

 

A Nature’s Design termékeknek a víz kristályszerkezetére gyakorolt pozitív hatása tudományosan is igazolt – Dr. Masaru Emoto japán tudós által akkreditált svájci labor által (Uttigen, Svájc – Ernst F. Braun).

 

 

Beszéljenek helyettünk vásárlóink!

 

 

Vásárlóink körében végzett közvéleménykutatásunk során rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. Álljon itt néhány ezek közül:

„A szervezet rezgésére energetikailag pozitív hatást gyakorolnak a termékek. Ajándéknak is kiváló és mindennapi használatnak is. Mióta megvettem az első poharamat azóta csak ezekből a termékekből fogyasztom a vizet, teát. Ha nincs nálam pohár, a táskában mindig ott van az élet virág alátét.”

 

P. Katalin

 

 

„Én kancsót és tálat vásároltam, ami nagyon bevált, azonkívül gyönyörű is. A víz nagyon itatja magát. Soha ilyen finom vizet nem ittunk és ilyen sokat. Még a cicám is szívesebben fogyasztja ezt a vizet.”

 

M. Imréné

 

 

 

 

„Nelson Scio-val (bioenergetikai mérőműszer – a szerk.) bemértük, és a csapvíz 51%-ról 87-re emelkedett (tehát ennyire lett megfelelő a szervezetemnek), a műanyag 5 l-es kannában tárolt kangen víz 85%-ról 100%-ra változott. Ezzel az eredménnyel nagyon elégedett vagyok, és valóban érzem, hogy a szervezetem tudja hasznosítani a bevitt folyadékot, és nem csak átfolyik rajtam a víz.”

 

K. Gabriella

 

 

„Nagyon szeretjük használni a poharat és az üveget is, sokkal finomabb benne a tea és víz is, energetizált. Ajánlom mindenkinek!”

 

R. Ferencné