Jönnek az ünnepek

A karácsonyi készülődés örömmel tölt el bennünket. A szeretet ilyenkor még jobban árad belőlünk és a vágy, hogy a szeretteinkkel legyünk. Ugyanakkor a jelenlegi helyzet korlátozásai miatt, sokan nem tudnak a szeretteikkel lenni és együtt ünnepelni. Vannak aki külföldön ragadtak, vannak akiknek nem adatik meg a lehetőség, hogy együtt ünnepeljenek és vannak akik egyedül vannak.

Előfordulhat, hogy a vesztesség miatt amit átélünk, kedvünk sincs elővenni a csodás karácsonyi díszeket, a szebbnél szebb karácsonyi asztalterítőket és a karácsonyi készülődés varázsa kezd elhalványulni vagy elmúlni. Azt gondolhatjuk, hogy ha nem ünnepelhetünk a szeretteinkkel, akkor minek ekkora felhajtás, magunknak nem érdemes készülődni, ez a nap ugyan olyan, mint a többi.

Fontos vagy!

Amikor te jól vagy, a környezeted is jól van! A kreálás, a kreativitás, a te kreatív képességed az, ami az egész életed minőségét jelenti.

Ezekben az időkben amiken mindannyian átmegyünk, mindennél fontosabb az, hogy törődjünk magunkkal, egymással, segítsünk egymásnak. Gondoskodjunk arról, hogy jobban menjenek a dolgaink és ezt a pozitivitást szükséges szerteszét szórnunk, mert erre van a legnagyobb szükség.

A távolság nem akadály!

mindig-lehet-mit-tenni

Amikor pozitívan állsz hozzá dolgokhoz, akkor ez a pozitivitás árad belőled és képes vagy arra, hogy a környezetednek is átadd ezt az áramlást!

Belőled indul ki minden.  Ha azt tapasztalják a szeretteid, hogy te pozitívan állsz hozzá, jól vagy és nem búslakodsz amiatt, hogy nem tudtok együtt lenni, akkor nyugalmat sugárzol!

Készülj az ünnepekre!

Vedd elő a karácsonyi díszeket, teremtsd meg a hangulatot. Hallgass karácsonyi zenéket. Pörgesd fel magad! Maradj stabil, maradj pozitív!

Készíts egy listát azokról a személyekről, akiknek jó kívánságot szeretnél üzenni és személyre szabottan írj egy igazán csodálatos pozitív üzenetet, tudasd velük, hogy fontosak számodra!

Hozd fel érzelmi szintre a szeretteidet, teremts karácsonyi hangulatot nekik azáltal, hogy Te magadnak megteremtetted!

Hívd fel egy online videó beszélgetésre , mutasd meg hogy jól vagy , hogy ünnepi hangulatot teremtesz, ezáltal felemeled az érzelmi szintet és inspiráló vagy!

Süssél, főzzél finomakat magadnak, mert megérdemled, hogy törődj magaddal!

Finom, általad készített süteményt is küldhetsz futárszolgálattal. Kérj és adj karácsonyi menü recepteket.

Nézd meg, hogy a környezetedben vannak –e magányos ismerősök  és szervezd meg, hogy  kapjanak sok-sok pozitív karácsonyi üdvözlő képeslapot, vagy levelet!

Rengeteg ötleted lehet még! Használd a kreatív képességed és teremtsd meg az ünnepi hangulatot magadnak és a környezetednek!

Szeretetet, figyelmet, törődést adni a legnagyobb kincs!

Pörgesd fel magad és mutasd meg nekem is az ünnepi hangulatodat! Nagyon várom!

Hangulatos Boldogsággal teli Ünnepeket kívánok!

Szeretettel

Diaconescu Gabriella

Életmód tanácsadó, előadó tréner