a Gua szám alapján

 

Az ember kíváncsi természet. Szereti tudni, mi vár rá? Van eszköz arra, hogy kicsit belelássunk a jövőbe. A Feng-Shui a Gua számokkal ebben is segít.

 

 

Mi vár rád 2018-ban? Előrejelzés Gua számok alapján.

 

A Feng Shui a személyes gua számunkat hívja segítségül, hogy eligazodjunk egy adott év, számunkra nyújtott lehetőségeiben. Ez a 9 Csillag Ki asztrológia. Ehhez is, mint sok előbbi cikkemben már jeleztem, ki kell számolnunk a Gua számunkat.

 

A legegyszerűbb módszer, ha a következő kalkulátort használjuk: https://www.fengshuibolt.hu/?page=centrum/guacalc&

Kilenc csillag Ki asztrológiai előrejelzés

 

Gua 1 szám

 

A „virágzás időszaka”: az előző időszakok tervei, tevékenységei elkezdenek gyümölccsel kecsegtetni. Szüretelheted ezeket a gyümölcsöket. Környezeted felfigyel ügyességedre, rátermettségedre. Talán éppen emiatt lehetőséged nyílik egy jobb munkahely, esetleg magasabb fizetés elérésére. Az ambíciókat ebben az időszakban tudod jól kiélni.

 

 

 

 

Gua  szám 2

 

Az „ünneplés időszaka”: a szüret után ünnepelhetünk. Ez egy „pihenésre” szánt időszak, ahol már elkezdheted élvezni az előző idők fáradozásainak eredményeit. Ez megmutatkozhat abban, hogy olyan kiadásokat engedsz meg magadnak, melyektől korábban óvakodtál volna, ám ezt most örömmel teszed. Ezekkel együtt közösségi, társasági, esetleg társadalmi életed is megélénkül.

 

 

 

 

Gua  szám 3

 

A „nyugalom időszaka”: ez egy kényelmetlen időszak lehet a számodra. Sokszor félreérthetnek, nem értik nyugalmad, csendességed okát… szélsőséges esetekben nyugalmad, csendességed akár még bosszanthatja is a környezetedet. E nyugalmi időszakban azonban nagyon könnyen és hirtelen beköszönhetnek a váratlan változások.

 

 

 

 

Gua szám 4

 

A „hírnév időszaka”: a minősítés éve. Nagy lehetőséged van a gyors fejlődésre, hírnévre. Ennek ellenére ne légy túlságosan optimista! Kommunikációs képességed viszont ebben az időszakban kiemelkedő.

 

 

 

 

Gua 5 szám

 

Ez a hónap a „tervezés” időszaka. Ebben az időszakban az energiák „telelnek”, készülődnek a tavaszi csírázásra. Ez kedvező idő az elmélkedésre, tervezgetésre. Gondolkodj új lehetőségeken, vagy egyszerűen rendezd soraidat.

 

 

 

 

 

Gua szám  6

 

A „csírázás” időszaka. Az előző időszakból visszamaradt adósságokat tedd rendbe! Nem elsősorban anyagi jellegű adósságokra gondolok, hanem például elmaradás a tanulásban, munkában, vagy a lakás régóta halogatott kifestése, esetleg békülés kapcsolataidban. Az otthon felhalmozott felesleges dolgoktól szabadulj meg!

 

 

 

 

Gua szám 7

 

2018. február 4-től 2019. február 4-ig a „sarjadás” nevű időszakodba lépsz, amire leginkább a tavasz felfelé törekvő energiája a jellemző. Ez az időszak igen alkalmas arra, hogy elkezdd megvalósítani terveidet. Csak kilenc évente vagy ebben a házban, használd ki ezt a lehetőséget! Az úton haladva több zöld lámpát kapsz, nem érdemes halogatni a döntéseket! Hajts át a zöldeken!

 

 

 

 

Gua szám 8

 

A „gyors növekedés” időszaka: ha az előző idők „előkészítési folyamatai” megfelelőek voltak, ebben a hónapban igen látványos növekedés részese lehetsz. Fontos azonban, hogy ezt megtapasztalva ne gondold, hogy már célhoz is értél, és ne hagyd félbe az előző időszakokban elkezdett munkáidat.

 

 

 

 

Gua  9 szám

 

Az „ingadozás időszaka”: ebben a hónapban az események és energiák feléd irányulnak. Ilyenkor igen sok lehetőséggel találkozol, és gyakran nagyon nehéz választani közöttük. A legfontosabb törekvésed most az legyen, hogy próbálj egyensúlyban maradni. Sokan ezt az időszakot használják ki a változásra.

 

 

 

 

 

Amennyiben kíváncsi vagy arra, hogy mi történik veled hónapról hónapra, kíváncsi vagy a lehetőségeidre, hogy kezedbe vedd az életed irányítását, ki tudd használni az aktív időszakokat és tudd, hogy mikor érdemes inkább visszavonulni, készítettem számodra egy személyes Sorsjelzőt, a lakás Feng Shuijával egyetemben. Hiszen ahogy mi is, ugyanúgy lakásunk energiái is változnak.

 

Megrendelhető a fengshuibolt.hu weboldalunkon:

https://www.fengshuibolt.hu/?page=shop/flypage&product_id=1857&category_id=4f2379ed0b66e06a7c3bbe53ab81b2de&

Szilvásy  Judit okl. mérnök
Feng Shui oktató-tanácsadó

+36 30 959 0595
1124 Budapest Tamási Áron u. 37.
 

www.fengshui.hu