Minden ember orrán ott ül egy képzeletbeli szemüveg, ami a saját hitrendszereiből, félelmeiből, generációsan örökölt mintáiból készült a megélt évei alatt. Mindenki ezen a szemüvegen keresztül tekint a világra, a mindennapjaira.

A tudatosság útján megtanulod levenni ezt a szemüveget, majd egy teljesen más szemmel ránézni a téged körülvevő emberekre és  helyzetekre.

Meglátod, hogyan élted eddig az életedet.

Mi van a tudatosság előtt?

Félelemalapú teremtés.

Tehát nem te irányítod a mindennapjaidat, hanem a negatív érzelmeid tudat alatt. Nem látod milyen mintákat ismételsz, milyen mókuskereket hajtasz, egészen addig, amíg le nem veszed a képzeletbeli szemüveget.

Ekkor a tudatosság megvilágítja azokat a félelmeket és szülőktől hozott generációs mintákat, amelyek eddig dróton rángattak.

Mi történik ezután?

Rájössz, hogy lehet másképp.

Nem kell úgy leélned az életedet, hogy mindig ugyanazok a rossz dolgok történnek veled. Kiszállhatsz a mókuskerékből, nem fogsz többé újra és újra ugyanabba a gödörbe esni.

Megtanulsz a jelenben élni, tudatosan odafigyelni magadra minden egyes pillanatban, miközben csend van a fejedben. A gondolatok már nem cikáznak benned, nyugalom uralja a mindennapjaidat. Megjelenik a szeretet és a boldogság, megváltozik a gondolkodásmódod, elkezded meglátni az értékeket magad körül.

Hála és nyugalom van benned.

Ez a tudatos élet!

Vicsápi Natália
Tudatosság Mentor