Egészség, immunerősítés, életmód és persze a haj, bőr, köröm, megfelelő testtömeg… Mind-mind fontos, ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben! Az egészségünkre kiemelt figyelmet kell fordítani. Ez napjainkban egyre fontosabb!

Nem csak külsőleg, hanem belsőleg is! Ilyenkor az ember rutinból a vitaminokra gondol, hiszen a folyamatos megfelelő mennyiségű és minőségű étrendkiegészítők nagyban hozzájárulhatnak egészségünkhöz.

De mit érdemes beiktatni a mindennapokba?

Kezdjük az elején!

Mindenki szeretne szép és egészséges bőrt, fényes hajat és csodaszép körmöket. Mint tudjuk, mindennek az alapja a megfelelő táplálkozás, melyet kiegészíthetünk kollagénnel is a szépség érdekében!

A kollagén nagyban hozzájárul a bőr, a szövetek és a haj szépségéhez! Az Interherb Kollagén család által biztos lehetsz benne, hogy az elfogyasztott kollagén beépül a szervezetedbe! Hogyan? Erről már korábban írtam két cikket, melyet ITT és ITT tudsz elolvasni!

mit-tegyel-hogy-egeszseges-es-szep-legyel1

De a szép külső csak akkor fog „megérkezni” hozzád, ha a táplálkozásra is kiemelt figyelmet fordítasz. Fontos kerülni a sok finomított szénhidrátot, cukros ételeket. Ha ételintoleranciával küzdesz, akkor az étrendnek megfelelő táplálkozást kell követni. A megfelelő táplálkozásról bővebben ITT tudsz olvasni!

mit-tegyel-hogy-egeszseges-es-szep-legyel2

Mindemelett a belső támogatás is elengedhetetlen része az immunerősítésnek! Sokat tehetünk immunrendszerünkért, ha pl. Grapefruitmag cseppet szedünk!

Mire jó a grapefruitmag csepp?

Támogatja az immunrendszer ellenálló képességét. Gomba, vírus és baktériumölő. A test szöveteit védi, a szabadgyökök termelődését is csökkenti. Megfázás, influenza és torokfájás ellen is hatásos! Mire jó még? Erről ITT olvashatsz bővebben!

Ezt kiegészíthetjük még D-Vitamin pótlással is. Ugyan a jó idő vészesen közeledik, de nem árt, ha kiegészítjük Interherb D-Vitamin étrend kiegészítővel.

A D-vitamin hozzájárul: az egészséges csontozat és a normál fogazat fenntartásához, a kalcium és a foszfor hasznosulásához, az egészséges izomműködéshez, az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Mivel lehet még védekezni a vírusok ellen?

Napi1 Máriatövis!

A Máriatövis segít, hogy a szervezet a bevitt toxikus anyagokat kiszűrje és semlegesítse azokat. Hozzájárul a máj, az epe egészségének megőrzéséhez. Segíti a máj méregtelenítő funkcióit és elősegíti a regenerálódását is. Mindemellett az  emésztésben is nagy szerepet játszik.

Valamint, ha szeretnél elbúcsúzni a súly feleslegedtől és egy kicsit formába lendülni, akkor olvasd el a EZT a cikkemet és gyerekjáték lesz az álom súly elérése!

Dr. Boros Szilvia
BGB Interherb Kft.
Sportorvos, táplálkozástudományi szakember
[email protected]
www.interherb.hu