Bár az éveink száma nő, de nem szűnünk meg nőnek lenni. Az ötödik X után is lehet csinosan, igényesen és divatosan öltözködni, sőt kell is. Nőiességünk nem szűnik meg, csak átalakul és ehhez alkalmazkodva igazán szép szetteket állíthatunk össze magunknak. Mindennek a kulcsa, hogy ne akarjunk fiatalabbnak látszani a korunknál!

  • Az élénk, egyszínű ruhák jól kihasználhatóak, munkahelyre, családi összejövetelre, délutáni programokra is megfelelőek. Egy hozzáillő blézerrel elegáns, kardigánnal könnyed.
  • A farmernadrág kortalan darab, de fontos, hogy az alakunkhoz illő fazont válasszuk. A szakadt, szegecses, flitteres és szorosan testhez simuló darabokat hagyjuk meg a fiatalabbaknak! Vegyünk fel hozzá fehér blúzt és vékony pulóvert, amit nyakunk köré is köthetünk, ha nincs rá szükség. Hosszú lánccal, nagy medállal vagy egy hangsúlyos fülbevalóval remekül feldobhatjuk a megjelenésünket.

mit-viseljunk-50-felett-1

  • A nagy virágmintás holmikat mintha az 50-eseknek találták volna ki. De egyszerre csak egy mintás darabot viseljünk! Egy virágos nadrághoz egyszínű blúzt és táskát válasszunk!
  • Rövid nyári ruha: nem kell lepedőbe burkolózni nyáron. Bátran hordjunk térdig érő, könnyű ruhákat, ha nem átlátszóak.
  • Blézerek és kardigánok! Jól variálható, elegáns és kényelmes darabok, az alap ruhatárban a helyük.

mit-viseljunk-50-felett-2

  • Hordjunk bátran nagy, feltűnő ékszert, de egyszerre mindig csak egyet és színében harmonizáljon az öltözékünkkel!
  • A cipőnk mindig legyen kényelmes! Eleget tipegtünk már magas sarkúban, ha pedig nem, ne most kezdjük el, mert már csak ártunk vele a csontozatunknak és a keringésnek is. Alacsony sarkú vagy lapos talpú cipők között is rengeteg csinos darabot találhatunk.
  • Fektessünk a ruhatárunkba! Legyen kevesebb jó minőségű, jól variálható ruhadarabunk és cipőnk, a csapongást meghagyhatjuk a tiniknek.

Soha ne szégyelljük a korunkat! A méltósággal viselt öregedés már önmagában is olyan tartást és kisugárzást képes adni, amit száz divatos holmi sem múlhat felül.

Pastor Anni
divattervező
+36-30 / 971-0555
[email protected]
www.annipastor.hu