Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Mobil sófal

Mobil sófal
 • Cikkszám: mobilsofal
 • Légúti megbetegedések (asztma allergia, megfázás), alvási problémák, kimerültség enyhítésére nyújtunk természetes megoldást! Kisebb helyiségbe legnagyszerűbb megoldás a mobil sófal.


  Különösen alkalmas bőr-és légúti megbetegedések kezelésére. A különböző sószobákban, sóbarlangokban végzett vizsgálatok hasonló sikerekről számolnak be: a köhögés, a szénanátha, alvási zavarok, allergiák, neurodermitis és más szervi betegségek rendkívül jól reagálnak egy többhetes sóbarlang kúrára.

  A kúrák kényelmes relaxáló székekben, megfelelően összeválogatott zene kíséretében történnek, ami segíti testünket az ellazulásban és teljes megnyugvást nyújt.

  A só mind kémiai, mind fizikai szempontból semlegesítő és kiegyenlítő hatású. A sókristályok életfontosságú negatív ionokat adnak le a szoba levegőjének. A túltengésben lévő pozitív töltésű ionok felelősek nagy részben krónikus betegségek kialakulásáért, fizikai és lelki kimerültségünkért. A sótégla által leadott, belélegzett negatív töltésű ionok kedvezően hatnak egészségünkre, és erősítik teljesítőképességünket, a test összes funkciójára pozitív hatással vannak. A negatív töltésű ionok lelkileg támogatják idegi erőinket és általános közérzetünket, például a stressz, a gondok, a félelmek és a depresszió esetében.

  A mobil sófal gyermekek, kismamák és bárki használhatja korára vonatkozó korlátozás nélkül. A kúra időtartamára 45 percet javaslunk, a szoba hőmérséklete 20-22 C.


  Mérete:

  • 80*60 cm, kb. 60 kg parajdi só

  Szállításnál az ingyenes átvételi pontot jelölje meg vásárlás esetén, mert egyéni árazása van mérete, és tömege miatt. Telefonos egyeztetés szükséges!

  Írjon véleményt a termékről

  Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

  Raktárkészlet információ

 • Elérhetőség: Raktáron
 • 59,000 Ft
 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!