A járvány  miatti intézkedések továbbra is érvényben maradtak, ezért az Osztrák Intézet is bizonytalan időre zárva kell, hogy maradjon. Viszont már bizonyította, hogy online tanfolyamai remekül működnek.

„Nem kell kimozdulnod otthonról, hogy németül tanulj! Fejleszd nyelvtudásod vidám, virtuális órák keretében!”  hirdeti weboldalán.

A tanfolyamokon részt vevőknek 10% kedvezményt biztosít, továbbá plusz 5%-ot a visszatérő hallgatóknak.

Áprilistól új tanfolyamokat is működtet. Sprint 1-2 tanfolyamot azoknak, akik rövid idő alatt szeretnék a nyelvet megtanulni. Gyerekeknek a játékos tanulást, míg a vizsgákhoz, előkészítő tanfolyamok az ajánlottak. Online nyelvvizsgára is lehet jelentkezni az Osztrák Intézetnél.

most-tanulj-nemetul

Sikeres vizsga esetén, a vizsgadíj visszatérítésre kerül.

Kihelyezett céges tanfolyamait is online működteti sikerrel.

Továbbá német nyelvleckéket kínál 40-70 év között, most ajándékba.

Soha nem késő tanulni  – hirdeti az Intézet.

A  deutsche-karriere-erfolg azaz,  német-karrier-siker linkre kattintva, részletes információt kapunk, miért érdemes németül tanulni és hogy kell tudásunkat beépítve, karriert csinálni Magyarországon.

Az Osztrák Intézet minden jelentkezőt szeretettel vár az online képzésben. Érdeklődők figyelmébe ajánlja az  Österreich Spiegel című lap új kiadását, segítségül a tanórákhoz, mely ingyen rendelhető meg.

Részletes információt a budapest oesterreichinstitut.hu weboldalra kattintva  kaphatunk.

Osztrák Intézet Budapest

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31. II. em.

+36 1 322 3030

+36 30 208-3050

office@oei.hu