Csak nézek magam elé, és fáj a szívem!!!

 

Minden nap szívesen  kiáltanék a hölgyekhez, de most különösen, hisz minden megújul, minden ébred, minden új éltre kel,  s  mi  nők, lányok, anyák, asszonyok, nem tudom, miért nem ébredtek, ébredünk!!!

 

 

Miért is vagyok ilyen kiabálós?  

 

Mindjárt megtudod, ha  van merszed tovább olvasni.

 

Szokásos  rendelési napunkon mindig imádkozom, hogy  sima, fájdalommentes legyen.  Elsősorban  a hozzánk bizalommal  jövő  vendégeinknek, de nekünk is, mivel  nekünk  talán jobban  fáj az esetleges, nem éppen kellemes  hírt,  diagnózist közölni. A nap végén hálát  adunk  a sikerekért,  a nyitott,  változtatni  akaró s ennek jelét is adó hölgyekért.

 

 

A struccpolitika, ami sehová nem vezet!

 

A  nők, asszonyok,  szeretők, feleségek,  szinglik, özvegyek sajnos  nem ritkán szomorú élete, szeretetlensége, és az  emiatt bekövetkező elváltozások jelentkezése ott, ahol nem is gondolnád,  a  mellben!

 

 

Érted „kiabálok”!

 

Sokszor  írtam már  erről a témáról, de  nem elégszer. Én magam is  megjártam ezt az utat,  ezért  vagyok ilyen kiabálós,  mert nekem  senki  nem mutatott  lehetőséget, nem mutatott  kiutat,  mert  minden  barát, ismerős eltávolodott.

 

 

 

 

Őszintén?

Igaz  én sem akartam, hogy  közel kerüljön hozzám bárki is, a bánatban, kudarcban, a magányban! Tehát, kiabálok,  felrázok, megrázok minden olvasót.

 

 

SZERESS  ÉS HADD, HOGY SZERESSENEK!

 

Nem sok kérdést  szoktam feltenni a vizsgálatok közben, hiszen a könnyes szem mindent elárul,  amikor az első  kérdés elhangzik.

 

Nem szeretném ecsetelni, kibontani  a témát, mert sokkoló. Inkább  kinyitni szeretném a szemeket. Önmaguk tiszteletére,  szeretetére  felhívni az olvasó figyelmét és elhitetni mindenkivel, hogy  a szeretetlenség, milyen lavinát indíthat el, akkor, amikor  nem törődik valaki magával.

 

Példákat  fogok  elmesélni,  amiből tanulhat bárki, aki akar.  Nagyon fel tudom magam paprikázni, amikor egy napon  három  hölgynek kell kimondani a legrosszabbat.

 

 

Tégy magadért!

 

 

1. lépés a TÁPLÁLKOZÁS szerepe az egészségmegőrzésben

 

A  mai  táplálékok gyanánt  megvásárlásra elénk kínált termékek  már nem élelmiszerek, hanem élelmiszeripari termékek. Ezt lehet  venni,  s ezt  eszi nagyon sok család, mert, vagy nincs  megfelelő információja, hogy lehet  másként, lehet mást, lehet  máshonnan is beszerezni élelmiszerek.  Lehet, hogy  lusták, s beállnak a sorba, mondván mások is  ezt eszik.  Ehhez  csak  az  a mondás  jut eszembe.  amit már leírtam  egyszer: aki a csorda  után megy,  szaros  füvet  eszik. Muszáj????????  — Nemes Gazdaság—–

 

 

 

 

2. lépés a KÖRNYEZET

 

Vegyi anyagok tömkelegét  tudják megvásárolni, hisz  a kínálat  óriási.  A  bűz, ami ezekben a sorokban  árad, nem más  mint  szintetikusan előállított  parfümök szaga, hogy  minél jobban elbódítsa az ott  sétálókat, legyen az  bármi:  takarítószer, mosószer, stb.

 

 

Ez nem termékreklám! Ez tapasztalat!

 

Nem ismerik, vagy  nem akarják  megismerni az asszonyok a rég beidegződött  rossz emlékeik után,  a kiváló,  környezettudatos, BIOQEST  formula  díjjal  kitüntetett, és már  nem először  világelső  AMWAY CÉG  TERMÉKEIT.

 

AMELLYEL  A SOK  FLASKÁT, AMIT  HAVONTA  HAZACIPELNEK,  LE TUDNÁK VÁLTANI  EGYETLEN EGGYEL, az L.O.C.-vel.  Legközelebb  csinálok egy összehasonlítást, hogy  a  környezetvédelmen kívül, a legalapvetőbb 25 termék lecserélése következtében,  ami  az  otthon,  a higiénia,  a szépség, s netán az egészség megőrzése témában egy 4 tagú  család még  a zsebében maradt pénznek is örülni  fog,  a minőség, a kényelem,  a  kiválóság és a lehetőségen kívül.

 

 

3. lépés – EGÉSZSÉG

 

Elképedek, hogy elmegy  a  női  nem  füle mellett a javaslat, gyakran még  a doktornő által kiadott  leletet, értékelést  sem olvassák el,  nem  figyelnek oda  a szóban elhangzott javaslatokra.  Arról már nem is beszélek, hogy  meg sem fogadják, s így  várnak  eredményeket.

 

Mi nem holmi,  most  jöttem  le a falról, én vagyok a legújabb találmány, a legújabb termék, igaz, még  semmi hátterem nincs termékajánlással dolgozunk!  Mert gyakran úgy  be tudják  hülyíteni a reklámmal az embereket, fel nem  fogom,  hogy  lehet az orruknál  fogva  vezetni értelmes embereket. Odaadjuk a kezükbe  a világ  84 éves múltjával bíró,  VILÁG  LEGELSŐ, és nem az elsők között  szereplő  cég,  a NUTRILITE  ORGANIKUS  TERMÉKCSALÁDJÁT,   ám nem kell, mert  ő már  szedi,  vagy  veszi itt, ott,  amott, a semmi háttérrel, semmi múlttal, de jó reklámmal ellátott  terméket.  Elszomorít.  Miért nem a bizonyítottan világelsőben bíznak? Miért nem azt választják?

 

 

4. lépés –  ÉNKÉP,  ÖNÉRTÉKELÉS

 

Az emberek sok dologgal megfosztják magukat egy jobb élettől. Nagy  célok, tervek megvalósításától. Ezek közül a három leggyakoribb

  • Halogatás,
  • Mások hibáztatása
  • Kifogások felsorakoztatása

 

 

 

 

LE KELL DÖNTENÜNK  A MAGUNKRA ERŐLTETETT KORLÁTOKAT

 

Le kell döntenünk a korlátokat, amelyek a SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉSÜNK útjában állnak. Javaslom a  hölgyeknek.  de  ehhez változni kell! Ehhez tanulni kell. Ehhez olvasni kell. Ehhez emberek, közösségek közé kell menni, nem a tv információit nézni, ami nem vezet sehová.

 

 

A réven, vagy a vámon fizetsz?

 

Vajon hányféle mentség létezik? Temérdek kifogást  tud egy  ember gyártani, de a nem akarásnak nyögés a vége – tarja a régi mondás.

 

S  nyögnek is az emberek.  Nem akarják megfizetni az árát, de az eredményt azt akarják.  A kettő  nem megy együtt. Sokan alig hisznek a saját képességeikben. Abban, hogy képesek rá. Tudom, könnyebb a kifogásokat megtalálni, mint MEGCSINÁLNI!!!

 

 

CSINÁLJUK EGYÜTT!

 

CSINÁLJÁK MEG LÁNYOK ASSZONYOK, HÖLGYEK, SZINGLIK, ÖZVEGYEK, MAGÁNYOSAK! MEGÉRI!

 

Nem könnyű egyedül? Segítek az úton annak, aki el akar indulni. De senkit nem tolok fel a létrán, aki nem akar  felmenni.  Próbáltam évekig sikeressé tenni olyanokat, akikben láttam az akaratot,  a sikert, többet  mint Ő maga látott önmagában.  Ma már  ára van, ha valakinek  odaadom az időmet, energiámat, tapasztalatomat.  Mi az Ára???  NEKI MAGÁNAK KELL MEGCSINÁLNI! Mi az értéke, eredménye? Egy minőségi élet.  Képes vagy rá Te is Olvasó!

 

 

Lektorálta a Párom, Benkő Péter

 

Szigeti Erzsébet-Böbe

személyes életvezetési tréner

masszőr, reflexológus, csontkovács, N21  tanuló és tanító,  és nem utolsósorban egy állandóan  fejlődő, önmagánál  jobbra  törekvő ember, mint amilyen Te magad is vagy.

 

Tel: +36 70/3638094

E-mail: [email protected]

 

Tarts velem!