Igazítsd magadhoz a konyhádat!
 

Emlékszel még azokra az időkre, amikor az ember elment hűtőt venni, és mindegyik készülék egyforma volt? Ma már a gyártók arra törekednek, hogy minden igényhez és stílushoz számtalan lehetőség közül lehessen választani. Mert a konyha van érted, nem pedig fordítva!

Ahány ház, annyi szokás. Van, aki egész nap rohan, és csak akkor megy be a konyhába, ha muszáj. De van olyan is, hogy az egész ház központja a konyha, mert minden fontos dolog ott történik – a közös vacsorától a nagy beszélgetésekig. Bármelyik csoportba is tartozol, meg fogsz lepődni, hogy hány olyan megoldás van már, ami megkönnyíti az életed, és olyanná varázsolja a konyhádat, amilyenné csak szeretnéd!

 

A Te konyhád – a Te stílusod

A divat és a dizájn szerelmesei mindig naprakészek a legújabb trendekkel, amelyeket a lakberendezésben is bátran lehet alkalmazni! A minimalista stílus az Instagramon is hódít – miért ne vihetnénk be a konyhába is? Az egyszínű, fehér felületek, vagy akár a fekete-fehér megoldások nemcsak modern és trendi külsőt kölcsönöznek a konyhának, hanem optikailag is tágasabbnak tűnik tőle a tér. Ráadásul igazán napfényes, világos lesz tőle a helyiség. Ebbe a stílusba illeszkednek a Candy beépíthető konyhai eszközei, amelyek tükörsima, fehér felületükkel tökéletesen belesimulnak a konyhabútorba.

 

Inkább a lágy, klasszikus formákat és színeket kedveled? Az egységes stílus nevében rendezd be a konyhád mediterrán, retro stílusban, így bármikor a riviérán érezheted magad! Már csak egy mediterrán hangulatú függöny, egy hasonló színű asztalterítő, és persze a dolce vita életérzés elmaradhatatlan kelléke: egy borhűtő kell!

 

Ma már tele vagyunk okos eszközökkel, a telefonunktól a tévénkig. De a legújabb trend az, hogy az egész lakásban minden elektronikus eszközt tudjunk távolról irányítani, és tudjunk velük kommunikálni. Ez elsőre talán nem hangzik olyan érdekesen, hiszen miért akarnánk a sütőnkkel vagy a mosógépünkkel beszélgetni? A napi használat során viszont végtelenül kényelmes, praktikus megoldás a távvezérlés, és egy idő után el sem fogjuk tudni képzelni, milyen lenne nélkülük.

 

Akinek csak néhány négyzetméteres a konyhája, az tudja, milyen kihívás belepakolni egy sütőt, főzőlapot és mosogatógépet úgy, hogy a szekrényeknek is legyen hely, a mosogató is elférjen, és nem mellesleg, még meg is lehessen fordulni odabent. Sokan azt a kompromisszumos megoldást választják, hogy lemondanak a mosogatógépről, és inkább bevállalják a sokszor végeláthatatlannak tűnő mosogatást. De miért kéne kompromisszumokat kötnöd a saját konyhádban? A Candy épp a helytakarékosságra fejlesztette ki a Trio és a Duo minikonyháit.

Candy Hoover Hungary Kft.
Email: customerservice@candy.hu
Telefonszám: 061 – 798 4932
Web: www.candy.hu