Mindannyiunknak vannak pillanatai, mikor nehezebben vagy egyáltalán nem jutnak eszünkbe szavak, arcokhoz tartozó nevek. Semmi baj! Részben az agyunk szelektálja az információkat, részben pedig az éveink sokasodásával nemcsak a tapasztalataink, a tudásunk nő, hanem bizony az agyi idegsejtjeink száma folyamatosan csökken. Ennek következménye, hogy a felidéző működés lassul. 
 
Van jó hír?
Igen! A Pharmia több terméke is segíti lassítani a folyamatot, illetve karban tartja az érintett idegsejteket.
 
Elfelejthetjük a felejtést?
A Fosfocaps termék kapszulái a természetes lecitin, mangán és magnézium kombinációja jó hatással van az idegrendszerre, ezzel pozitívan képes befolyásolni az emlékezést és a koncentráció képességét. Plusz hatása a koleszterin optimalizálása. 
 
 
Kávé, hogy emlékezz?
Igen: kávé – Brahmi a memória támogatására! Az Arany Ízek finom és valóban egészséges koffeinmentes gabonakávé italát minőségi alapanyagokból állította össze a Pharmia. Ezek a cikória, az árpa és a rozs. Maximálisan helyettesíti a kávét, pompás ízű és alkalmas a hosszútávú fogyasztásra is. Támogatja a memóriát, ezen tudást az ősi ayurvédikus és kínai orvoslás többszáz éve alkalmazza. 
 
Legyen hát tied is ez a tapasztalat!
 
+36 30 299 8444