Együnk mindennap friss zöldséget és gyümölcsöt. Nem könnyű teljesíteni ezt, hisz a tél nem igazán segít ebben. Van egy közösség azonban, akik elköteleződöttek Nemes Gábor biogazda szakmai hite és munkája mellett, s nekik nem jelent akadályt a tél sem!

 

2015-ben Nemes Mátyás, Gábor édesapja elnyerte az Év Biogazdája címet, majd nem sokkal ezután biopiacon is megkezdhették a finomságok értékesítését már menyével és fiával közösen.

 

Aki ízlelt már biozöldséget, az pontosan tudja, hogy miért akarja attól a pillanattól azt az élményt érezni újra és újra. Lehet, hogy külsőleg kicsit csálé, kicsit kacskaringós a répa vagy a jégcsapretek, de az íze, a zamata erőt és vitalitást adó.

 

Mi a bio?
Alternatív termesztési mód, ami a természethez és a természetes gazdálkodáshoz áll közel. Olyan technikákat, módszereket alkalmaz, amiket anno nagyapáink is alkalmaztak például a természet változásait vagy az időjárást figyelve.

Mit rejt a Nemes-láda?
Változó a finomságok listája, de burgonya, jégcsapretek, sárgarépa, karalábé megtalálható, illetve kínai kel, rukkola, hagyma és paradicsomsűrítmény.

 

Hogyan juthatunk a Nemes-termékekhez?
Havi 2-3 alkalommal adható le a rendelés kicsi vagy nagy ládamennyiségre, amiket az átvevőpontokon kaphatunk meg. Ehhez a közösséghez nagyon egészséges tartozni!
https://csakanoknekmagazin.hu/termekek/bio-zoldsegek 
És a tavasz csak ezután érkezik újabb friss Nemes-zöldségekkel megajándékozva mindannyiunkat!
Egészségünkre!

Nemes Gábor
biogazda
+36/70-701-7447
nemesokogazdasag.hu