Jó pap holtig tanul – tartja a mondás. Ez a kis bölcsesség napjainkban jobban megállja a helyét, mint valaha. A fejlődés az élet minden területén olyan sebességre kapcsolt és egy-egy szakma vagy életszakasz olyan széles körű ismereteket igényel, hogy nem dőlhetünk hátra élethosszig az első képesítés megszerzése után.

Nem beszélve arról, hogy a világ globalizálódása az idegen nyelvek ismeretét fontosabbá teszi, mint valaha.

Sajnos jelenleg mindannyiunknak tudomásul kell vennie, hogy a könnyen elérhető, korlátlan külföldi utazások egy kissé (és reméljük csak rövid időre) háttérbe szorulnak.

Az Osztrák Intézet azonban minden erejével igyekszik ehhez a helyzethez is alkalmazkodni és lehetővé tenni, hogy teljes értékű német diploma megszerzését tegye lehetővé az arra igényt tartóknak.

nemet-diploma-magyarorszagrol

Ha a bizonytalan helyzet miatt nem mernénk belevágni a kiutazásba, vagy munka, esetleg másik oktatási intézmény mellett szeretnénk tanulni, a Hageni Távegyetem kurzusai Budapesten tökéletes lehetőséget kínálnak erre.

Német nyelvű alap- és mesterképzések indulnak 5 karon, csak tananyagköltség kifizetésével, közép-kelet-európai hallgatóknak ösztöndíjjal, így akár teljesen térítés nélkül.

Beiratkozás: július 10-éig (ösztöndíj pályázattal) vagy július 31-éig (ösztöndíjpályázat nélkül).

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, látogassatok el az online nyílt napokra vagy érdeklődjetek e-mailben az alábbi elérhetőségeken!

Nyílt napok: https://www.fernuni-hagen.de/stz/budapest/hu/rendezvenyek/so_veranstaltungen.shtml

Osztrák Intézet Budapest

1065 Budapest,

Bajcsy-Zsilinszky út

31. II. em.

+36 1 322 3030

+36 30 208-3050

https://www.budapest.oesterreichinstitut.hu/

office@oei.hu