Amikor a Mozgás már a belső önmegvalósításért, a bennünk élő erő felszabadításáért történik…a mozgás szabadsága…Női Mozgásterápia 2014 januárjában!

 

Belépsz a terembe, lépteidet mindenki észreveszi, figyeli. Szeretnél megbújni, láthatatlanná válni, vagy előre törni, hogy lásd magadat, ahogyan mozogsz. Mindkettő te vagy. A két Én feszül benned és mindeközben, szeretnéd a szemedet becsukni és a belső világodat megnyitni, hogy Te lehess végre… a valós Te…mezítelen lélekkel, belesimulva abba a világba, ahol nincsenek szerepek, nincs HARC, MEGVALÓSÍTÁS, MEGFELELÉS, csak Te vagy és a többiek..

 

Becsukod a szemed, a zene megszólal és átadod magad az Örömnek … a mozgás örömének, és ebben a hullámzásban felfedezed ki is vagy Te? Élvezed a zene ritmusát, együtt mozdulsz a többiekkel is és ebben az együttmozgásban olyan hatalmas erő rejlik, melyet talán addig nem is éreztél. Felfedezed magadban a kislányt, lányt, szeretőt, anyát, nagymamát, a csodálatot, a szeretetet, a szerelmet, az odaadást, a türelmet, a kitartást azt, hogy másokért is tehetsz itt és most. Mert LÉNYEDDEL létezel a többiek között. Megérzed, és segítesz nekik is, hogy az ő saját történetük megíródjon … az ő saját világukban … hogy a Te világod segítségével kivirágozzon az, amiért ott vannak Veled … és az Övéikkel együtt a Tied is. Mert Fontos vagy … végre Az vagy! Ők is Fontosak … és Mindenki Az, aki ott van Veled… mert a külön történetek fejezetek egy Élet könyv megvalósításához, melyet ott megírtok. Mely ÉLMÉNY ott marad a szívetekben, örökre, és ekkor már nem fontos, hogy hol állsz, mert MINDENHOL érzed azt, hogy FONTOS vagy, MAGADNAK … És ezt viszed magaddal tovább az Utadon!

 

Női Mozgásterápia 2014. januárjában!… Most csak velem!

 

Várlak sok szeretettel, hogy egy nap csak a miénk legyen!

 

Hidvégi Andrea