Barion Pixel
Menü
Kosaram

Nők Világa B2B

Csatlakozz hozzánk egy különleges programra, amely a mindennapokban való tudatos tervezést és stabilitást célozza meg!

Merülj el kerekasztal beszélgetésekben és előadásokban, melyek valós üzleti példákon és sikertörténeteken keresztül vezetnek át a pénz világában!
Ismerd meg tapasztalt üzletemberek inspiráló történeteit és sikeres üzleti modelleket testközelből, és hozd divatba a tudatosságot, pénzügyeket és fenntarthatóságot velünk együtt!

Fedezd fel velünk a pénzügyi világ új lehetőségeit és inspirációját!

Ez a kimagasló esemény egy olyan teret teremt, ahol a pénzügyek és a vállalkozói lét egyesül a tudatosság, fenntarthatóság és a nőiesség jegyében.

Légy a nőiesség és a pénzügyi sikerek középpontjában a Nők Világa B2B szakmai konferenciáján.
Találkozz olyan nőkkel, férfiakkal, akik inspirálják és támogatják egymást az üzleti életben, miközben együtt ünneplik a nőiességet és hozzák divatba a pénzügyeket. Ne maradj le erről az egyedülálló élményről!

Segítsd a Down Alapítvány Napközi Szolgáltató Központjának megépülését! Jegyvásárlásoddal, ugyanis minden eladott jegy árából 5.000 Ft az ő munkájukat támogatja!

Tarts velünk egy utazáson a tudatosság, pénzügyek és fenntarthatóság világába!

A program fontos részét képezi a pénzügyi biztonság kiépítése. Fedezd fel a tudatos pénzkezelés gyakorlati lépéseit, amelyek segítenek stabil alapot teremteni és pénzügyi céljaid elérni.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget a személyes és szakmai fejlődésre 2024-ben! Csatlakozz hozzánk, és lépj egy biztonságos és eredményes útra céljaid felé!

A tudatos és vállalkozói inspirációk mellett programunk egy interaktív közösséget is kínál, ahol tapasztalatokat cserélhetsz és inspirációt meríthetsz társaidtól.


Dr. Búza Éva

Dr. Búza Éva

Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsának tagja, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. volt vezérigazgatója

Iványi Ildikó

Iványi Ildikó

PR és marketing szakértő

Nem gondolom, hogy minden területen szakértők lehetünk egyszerre, ami manapság sajnos divatos hozzáállás. Én abban hiszek, hogy csak egy területen lehetünk profik, de állhatnak mellettünk olyan szakemberek a különféle szakterületekről, akik az ügyfelek minden igényét ki tudják szolgálni.

Kovács A. Magdolna

Kovács A. Magdolna

PR és marketing szakértő

Magyarország első és 10 éve működő legnagyobb Női közösségének alapító tulajdonosa vagyok. Hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezem, közel 30 éve cégtulajdonosként. Sikerem záloga a piackutatás alapú marketing, amivel pontosan bemérhető a célcsoport. Mottóm: Az amatőrök remélnek, a profik dolgoznak.

Kovács Lili

Kovács Lili

Kommunikációs szakértő

A Több Mint Marketing Kft és a Nők Világa Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, tulajdonosa vagyok. Nemzetközi tapasztalattal rendelkezek a PR és marketing területén. Szakmai munkám mellett a Csak a Nőknek Magazin és Női Klub, valamint az Öko Zsibongó országos események alapító tulajdonosa vagyok. Már fiatalon azt vallom: Merjünk kilépni a komfortzónánkból, higgyünk az összefogás erejében.

Németh Attila

Németh Attila

Telefonálási specialista

Küldetésem, hogy a vállalkozói élet szereplői magukénak érezzék, és elsajátítsák az üzleti telefonálás kultúráját. Mert minden hívás kiváló alkalom a hitelesség építésére, de csak akkor, ha a telefonos kommunikáció kiemelkedik a középszerűségből. Mottóm: „A tudás jól cseng a telefonban.”

Kanyó Roland

Kanyó Roland

DM Kft. - marketing és PR menedzser

Németh Ottó

Németh Ottó

Herbow International Zrt. vezérigazgató

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella

Újságíró, műsorvezető

Hidd el nekem, tényleg van élet negyven után! Elmúltam hatvan, szóval csak tudom. Persze nem mondom, hogy az elmúlt két évtized sétagalopp lett volna. És a következők is bőven tartogathatnak nehézségeket, mégis azt mondom, a B oldal igenis lehet napos.

Sváby András

Sváby András

Újságíró, műsorvezető

Voltak olyan helyzetek, amikor akkor az ember azt gondolta, hogy mindenhez ért, mindent jól meg tud oldani és mindenben jó. Ez nyilvánvaló tévedés volt, ami párszor be is bizonyosodott. Nincs az a pénz, hogy bemenjek olyan szakmai szituációba, amihez nincsen kedvem.

Buza Sándor

Buza Sándor

Rádiós műsorvezető

A médiás létemet a Magyar Rádióban kezdtem, mint zenei szerkesztő. Aztán jött a Danubius, a televíziók, majd ismét a Magyar Rádió. Pár éve szabadon úszok. Amiben fürdök az az utazás és a gasztronómia (és persze a motorozás és az ahhoz kapcsolódó események szervezése).

Feller Adrienne

Feller Adrienne

Panarom Natúrkozmetika Kft. alapító tulajdonos

Porkoláb Gyöngyi

Porkoláb Gyöngyi

Womanext Business Club alapítója és vezetője

Juhász Attila

Juhász Attila

Újház Zrt. igazgatósági elnöke

Hiszek abban hogy a vezetőnél a tisztelet és a megbecsülés legyen az irányadó az összes emberi kapcsolatában, legyen szó munkatársakról, vagy partnerekről. Emellett hiteles és inspiráló jelenléttel bírok, amivel képes vagyok motiválni a csapatomat a közös célok és víziók elérése érdekében.

Dr. Steier József

Dr. Steier József

Környezettudós

Bizonyított tapasztalattal rendelkezek az értékes és innovatív ötletek kiválasztásában, a megfelelő szervezeti struktúra kialakításában és a termék vagy szolgáltatás sikeres, áttörő szintig történő értékesítésében.

Szabó József

Szabó József

Green Mérnök, ügyvezető

Szakmai hitvallásomat Teréz anya, szavai fejezik ki a legjobban: “Úgy érezzük, hogy amit teszünk, az csak egy csepp a tengerben. De anélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger.”