Decemberben érkezik az év legcsillogóbb ünnepe. Kívül belül csupa fény és ragyogás. Ez az az alkalom, amikor lenyűgözhetjük a környezetünket az igényes karácsonyi dekorációkkal, a szépen feldíszített fával, a szakácstudományunkkal és főleg ünnepi megjelenésünkkel.

Öltözékünk legyen elegáns és nőies, tükrözze a karácsony hangulatát. Ilyenkor, bátran viseljünk csillogó, fényes, flitteres ruhát, de ihletet meríthetünk a karácsony színeiből is- arany, ezüst, bronz, piros, fehér, mind kitűnő választás, de a “kis fekete” is tökéletes egy szép fehér gyöngysorral.

 

 

 

 

 
Ugyan azzal a gondossággal forduljunk a külső megjelenésünk felé, mint az az ünnep többi kellékéhez. Legyen szép a smink, különleges a frizura, ápolt a kéz, tökéletes a ruha, de ne feledjük, hogy a praktikum is számít, hiszen a konyhában is van dolgunk.  A lényeg, hogy jól érezzük magunkat és ne áldozzuk be a kényelmünket a szépség oltárán. Egy szép felső és egy elegáns nadrág, vagy szoknya pont megfelel, ha éppen az kényelmes.

 

 

 

 

 
Otthonunkat és a karácsonyfát igyekszünk ugyan abban a színvilágban megjeleníteni, ezért ha igazán stílusosak szeretnénk lenni, akkor az öltözékünkön is tükröződjenek azok a színek. Ha a mi külsőnk igényes, akkor a család többi tagjáról se feledkezzünk meg, a kislányok az anyuka, a kisfiúk az apuka stílusában öltözzenek.

És amikor mindennel elkészültünk és megszólal a karácsonyi csengőszó, akkor pillantsunk le a lábunkra, hogy vajon nem felejtettük e átvenni az alkalmi cipőt, nehogy a mamusz legyen rajtunk!

 

 

Képek:

annipastor.hu
pixabay

 

 

 

 

Pastor Anni

divattervező

+36 30 971 0555

annipastor@gmail.com
www.annipastor.hu