Önfejlesztéssel együtt jár az egyedüllét és a magány?

 

 

Érezted már úgy, hogy a sok önfejlesztéssel veszélybe került a kapcsolatod a pároddal, férjeddel? Te fejlődsz az önismereti és spirituális úton, ő meg nem. Látod, hogy a családtagjaid sem fejlődnek, és napról napra ugyanazt a problémát rángatják elő, de változtatni nem akarnak, mert nekik úgy van jól minden, ahogy van?

 

Viszont meg van kötve a kezed, hogy ők csak szenvednek az életükben, és a saját bezárt világukból nem is akarnak kilépni, mert nekik minden úgy van jól, ahogy van?

 

Pedig egyszerű lenne elindulniuk, változtatniuk, változniuk. Bizonyára sokszor próbáltad már felébreszteni a párodat, férjedet, családtagjaidat is mindenféle önfejlesztő könyvvel, sok-sok beszélgetéssel, de még sem történt meg az előrelépés? Mi lesz a vége ennek az egésznek? Te szárnyra kapsz, elhagyod a párod. Végig gondolod, hogy egyedül sokkal jobb mindent megvalósítanod az életedben, úgy erős vagy, nem húz senki vissza az előre meneteledben. De aztán mi lesz? Itt állsz negyven valahány évesen egyedül, magányosan? Majd megkérdezed magadtól, megérte? Egy biztosat hagytál el az életedben, a párodat, a férjedet…, aki szeretett. Ha van visszaút, visszamész, ha nem, újra kereső üzemmódba teszed magad, és figyelsz, és keresed az igazit. Majd rájössz, hogy az az igazi, akit elhagytál. Gondolkodj, mielőtt cselekszel… Mindenki a saját életében fejlődik, úgy, ahogyan azt bevállalta lélekként. Hagyd meg a szabad akaratát mindenkinek, és Te is szabad leszel. Ha már nem kell mindenkiért felelősséget vállalnod, akkor tudsz igazán szabad lenni.

 

 

Elérhetőség:

 

Szalainé Blazsek Mónika

 

a ThetaHealing Technika

 

Okleveles Instructora (Tanára) és Konzulense

 

www.gondolatvaltas.hu

 

info@gondolatvaltas.hu