A jelenlegi helyzet miatti intézkedések az Osztrák  Intézetet is elérték, ezért 2020. március 16-tól bizonytalan időre be kellett zárjon és az áprilisi ÖSD nyelvvizsgát is el kellett halasztania.

Viszont, mint minden más oktatási intézmény, tanfolyamait online fogja folytatni,

„Nem kell kimozdulnod otthonról, hogy németül tanulj! Fejleszd nyelvtudásod vidám, virtuális órák keretében!”  hirdeti weboldalán.

A tanfolyamokon részt vevőknek 10% kedvezményt biztosít, továbbá plusz 5%-ot a visszatérő hallgatóknak.

online-nemet-tanfolyam1

Áprilistól új tanfolyamokat is indít. Sprint 1-2 tanfolyamot azoknak, akik rövid idő alatt szeretnék a nyelvet megtanulni. Gyerekeknek a játékos tanulást, míg a vizsgákhoz, előkészítő tanfolyamok az ajánlottak.

ÖSD nyelvvizsgára  is lehet jelentkezni az Osztrák Intézetnél. Sikeres vizsga esetén a vizsgadíj visszakapható. Céges tanfolyamok is online lesznek megtartva.

A deutsche-karriere-erfolg azaz, német-karrier-siker linkre kattintva, részletes információt kapunk, miért érdemes németül tanulni, és hogy kell tudásunkat beépítve, karriert csinálni Magyarországon.

Az Osztrák Intézet minden jelentkezőt szeretettel vár az online képzésben. Érdeklődők figyelmébe ajánlja az  Österreich Spiegel című lap új kiadását, segítségül a tanórákhoz, mely ingyen rendelhető meg.

Részletes információt a https://www.budapest.oesterreichinstitut.hu/ weboldalra kattintva kaphatunk.

Osztrák Intézet Budapest

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31. II. em.

+36 1 322 3030

+36 30 208-3050

office@oei.hu