A testi kapcsolat az élet fontos része. Szerelmünk érintése, az ölelés, a testi közelség nem csak azért csodálatos, mert a bőr simítása, az összeforrt ajkak testet zsibongató érzésének szétáradása elementáris hatással lehet mindkét félre. Hanem azért is, mert a szerelem fizikai megélése, mint egy elképesztő körforgás, mélyíti az érzelmeket. Miképpen az egymás iránti szerelmes vágy, a testiség megélésének izgató gondolata, jótékony hatással van a testre. Előkészíti a szervezetet a szerelem fölforrósító megélésére, a minden gyönyörűséget magába foglaló egyesülésre.

 

 

 

 

 

Ez a csoda a párok életében magától értetődően történik meg újra és újra. A fizikai állapottól függően, a maga természetességében, zavartalan módon átadva önmagukat a folyamatnak. Általában nem kíván semmilyen segítséget az örömteli együttlét, amikor a Bartholini mirigyek megfelelő működése biztosítja a megfelelő biológiai készenlétet.

 

 

 

 

 

Azonban bizonyos együtthatók: tapasztalatlanság, a fizikai értelemben hirtelen együttlét, amikor a test még nem áll készen kellőképpen fizikai értelemben az együttlétre, a hüvely nem kellő nedvessége akár komoly fájdalmat is okozhat, sőt hámsérüléssel is járhat. Emellett hormonális változások is okozhatják, hogy a Bhartolini mirigyek természetes működése leáll, ennek következtében pedig a kellemetlen tünetek megjelennek az együttlét folyamán.  Ilyenkor a hüvelyszárasság miatt sok kellemetlen percet él át a pár, ami akár a szexuális indíttatás, a nemi élet elvesztését is okozhatja.  Ezért ezekben az esetekben szükséges a külső támogatás, amelynek köszönhetően a szerelmes együttlétek ismét zavartalanokká válnak.

 

 

 

 

Mivel a hüvelyszárasság nem feltétlenül csak a menopauza okán történő hormonális változás miatt alakulhat ki, a fiatalok számára is érdemes foglalkozni a témával. Annál is inkább, mert amíg nem alakul ki a stabil párkapcsolat, a biztonságos szex érdekében mindenképpen ajánlott az óvszer használata. Itt lép be a lehetőség arra, hogy a szexuális élmény örömteli megéléséhez segítségül hívják a megfelelő síkosságot előidéző anyagot.

 

Nem mindegy mit választunk!

 

Mivel a testen belüli használatról van szó, ezért érdemes jól megfontolni a döntést. Olyan terméket hasznos választani, ami nem zavarja meg a test egészséges működését. Fontos, hogy PH semleges legyen. Érdemes odafigyelni, hogy hipoallergén terméket használjunk. Természetes alapanyagokból készüljön.

 

 

 

 

Jó szívvel ajánljuk

 

Bartoline intim gél síkosító zselét azért ajánljuk az olvasók figyelmébe, mert tökéletesen megfelel a kívánalmaknak. Amellett, hogy PH semleges és hippoallergén, ALOE VERA-val dúsított, E-és F-vitamint tartalmaz.

 

Az örömteli élet, a szerelem testi és lelki megélése teljessé teszi az életet. Energiát ad a mindennapi létezésben. Hozzátartozik a felnőtt léthez. A szerelem nem csak lélekerő, hanem a lelket is táplálja. Ezért nagyon fontos, hogy a lélekemelő érzések mellett, a fizikai beteljesedés is nagyszerű legyen. Ehhez pedig az szükséges, hogy a tökéletesség értelmében tudjuk, teljes önátadásban megélni a testi érintés csodáját, az együttlét minden lélekemelő, izgalmas pillanatát.

 

 

https://csakanoknekmagazin.hu/termekek/Bartoline-intim-gel-sikosito-zsele/bartoline-initim-gel-sikosito-zsele