Színes, népies minták varázsa

 

A nyár meghatározó elemei voltak az élénk színű, népies motívumok. Ez a divat még ősszel is központi szerepet kap. Kötött, horgolt, hímzett, virágos, rojtos, igazi szín kavalkád!

 

 

 

 

Csupa-csuda farmer

 

Ez a kékre festett szövettípus jóformán sosem megy ki a divatból. Az igazi farmer szerelmeseknek kedveznek az idei őszi trendek, bátran öltözhetünk talpig farmerbe.

 

 

 

Leopárd és párducmintás őrület

 

Vannak, akik imádják, mások ránézni sem bírnak, a minden helyzetben figyelemfelkeltő állatmintás ruhadarabokra. Akár szeretjük, akár nem, tagadhatatlan, hogy idén ősszel is széles körben hódítani fog.

 

 

 

„Favágó kockás” vagy óriás kockás lazaság

 

Több szezonon átívelően tartja magát a "favágó kockás" flanel ing. Legyen szó az ing bőségéről, vagy a kockák méretéről, az idei trendben nincsenek határok

 

 

 

Fekete és kék varázsa

 

A fekete és királykék színkombináció garantáltan elegáns megjelenést kölcsönöz nekünk. Idén ősszel bátran beszerezhetünk egy ombre-hatású ruhadarabot, de egy egyszerűbb királykék felső és fekete nadrág kombináció is tökéletes. 

 

 

 

Óriási kötött pulcsik hűvösebb napokra

 

A hűvös időben fantasztikus érzés egy meleg, kötött pulóverbe burkolózni. Egy „oversize”, krémszínű darab igazi telitalálat!

 

 

 

Az üzletasszony stílus gyönyörködtet

 

Magabiztos, független, határozott. Ki ne szeretne így megjelenni? Egy elegáns, tökéletesen passzoló, szürke kosztüm segít ezt elérni! Szép lassan a válltömések is újra divatba jönnek, ami bárkinek erőt sugárzó megjelenést kölcsönöz. 

 

 

 

forrása: http://en.vogue.fr/

Gallay-Nagy Krisztina

divat blogger

www.designfreak.hu
[email protected]