Mielőtt belevágnánk a közepébe játsszunk egy kicsit! A feladat nagyon egyszerű:

Képzeld el, hogy egy tiszta és csodaszép erdőben vagy, ahol nem hallani a városi zajt csak az állatok halk neszét, a madarak csicsergését, a fák suttogását, a patak csörgedezését és élvezed az általuk nyújtott tiszta levegőt…

Meg van? Ha igen, most állj meg egy pillanatra és lazulj el! Szippants egy nagyot a levegőbe és élvezd a tiszta oxigént! Érzed, ahogy a tüdőd megtelik vele és a sejtjeid feltöltődnek, tisztulnak! Ismételd meg sokszor ezt a mozdulatot!

Ugye, milyen felszabadító volt?!

Most nézzük az ellentétét. Próbáld meg ugyanezt a városi forgatagban, ahol mást nem hallasz csak az autók zaját, néha-néha az emberek nevetését, veszekedését, dühöngését! Már elképzelni is folytogató érzés! Gondolj bele, hogy ilyenkor mit él át a szervezeted… A sejtek teljesen elgyengülnek, ezáltal az immunrendszerünk legyengül, a mentális és a fizikai teljesítés csökken, feszült és stresszes életmód következik be.

oxigen-nelkul-meghalsz1

Miért fontos a tiszta oxigén a szervezetünknek?

Ahhoz, hogy egy átfogó képet kapjunk a kérdésre, nézzük meg, hogy mi is a jelentése az oxigénnek!

Színtelen, szagtalan. Magas hőmérsékleten a legtöbb anyaggal egyesül. Gáz halmazállapotú. Az égést táplálja. Nélkülözhetetlen az élethez, ezért a földkéreg, a légkör és az óceán bővelkedik benne. Jelen van a testünkben és minden élőlényben.

Az oxigént használják az iparban pl. acélgyártásra, hegesztésre és szennyvíz tisztításra. Folyékony állapotban pl. rakéták, tengeralattjárók, repülők fűtőanyagaként funkcionál.

Mi történne, ha nem lenne oxigén a földön?

A megmunkálatlan fémek azonnal összeolvadnának, az oxigén nagyon fontos kötőanyag a beton építményeknél is. De, ami a legfontosabb, hogy víz sem lenne, hiszen a víz egyharmada oxigénből áll és ahogy szervezetünk jelentős része vízből áll, Földünk 97 %-át is víz teszi ki. Ha egyenletesen lenne elosztva a víz a Föld felszínén, akkor 2 700 m vastag burok készíthető belőle. A Föld teljes vízkészlete, 1,3 milliárd km3, ez a Föld teljes tömegének a 0,02%-a. A becsült vízkészlet csupán 3%-a édesvíz, a többit az óceánok és tengerek teszik ki. Az édesvíz 80%-a azonban a jégtakarókban található, így tehát 0,5%-a iható. Oxigén nélkül a vízben található hidrogén gázzá alakulna és a gáz mennyisége is megnövekedne. Az óceánok, tengerek, tavak, folyók helyén gáz halmazállapotú hidrogén lenne. Hirtelen nem lenne mit inni. Az állatok és az emberek levegőt sem kapnának, NEM LENNE ÉLET A FÖLDÖN!

oxigen-nelkul-meghalsz2

Ezt elképzelni is szörnyű… A tiszta oxigén létfontosságú a mindennapi élethez!

De tudtad, hogy nem csak belélegezve, hanem iható formában is biztosítható a megfelelő mennyiségű és minőségű oxigén a szervezet számára?!

Hogyan?

A Kaqun technológia segítségével!

Mi az a Kaqun?

Segítségével egy egyedi molekula szerkezetű víz állítható elő, amely stabil és kötött formában tartalmaz, tárol oxigént. Ezáltal nem csak több vizet, hanem többlet oxigént lehet juttatni a szervezetbe és a sejtekbe. Magasabb lesz a szöveti parciális oxigén szint és a sejtek fiatalkori állapotban működnek. A szervezet jobban fog működni.

Hogyan kell ezt alkalmazni?

Lehet palackozott víz és kádfürdővíz formájában is. A megfelelő vízmennyiség elfogyasztása fontos, hiszen a 3 hónapos embrió víztartalma még 94%, de születéskor ez az érték már csak 72%, amely a felnőtté válás, majd öregedés során tovább csökken és végül eléri az 50%-ot.

oxigen-nelkul-meghalsz4

Honnan származik?

Természetvédelmi területen található forrásból eredő víz, amely Magyarországon található. Amint bekerül a szervezetünkbe rengeteg pozitív élettani hatással találkozhatunk!

Milyen tudomány lapul a Kaqun mögött?

Felismerték, hogy a daganatos sejtek oxigénhiányos szervezetben tenyésznek el igazán. 2005 és 2006 között több, mint 500 tudományos publikáció jelent meg, hogy majdnem minden daganatos sejt oxigénhiányos. Valamint a rákossejtek egy része oxigénhiányos állapotban ellen áll a kemo- és sugárkezeléseknek is.

Tehát az oxigén létkérdés minden élőlény számára. Kiemelten fontos legalább minden hónapban megmártózni a Kaqun fürdő vízében és legalább napi egy Kaqun vizet fogyasztani.

Látogasd meg weboldalukat és jelentkezz Te is a Kaqun fürdőbe! Töltsd fel sejtjeidet!

Bejelentkezni az alábbi elérhetőségek egyikén tudsz:

Veres András

Kaqun Zugló Oxygen Wellness Spa vezetője

+36 1 789 3755

+36 20 529 1158

https://kaqun-zuglo.com/