Pályázati felhívás

 

 

 A Safer Internet Program felhívása 13-19 éves fiatalok részére

 

 

Budapest, 2017. augusztus 23.– A hazánkban 2009 óta futó Safer Internet Program Youth Panel csapata új tagok jelentkezését várja. Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik szeretnének hangot adni a véleményüknek, átadni tudásukat kicsiknek és nagyoknak, megosztani a tapasztalataikat az internet világáról!

 

 

A jelentkezés feltételei: magyar és angol nyelvű motivációs levél, hogy miért szeretnének részt venni a programban.

 

 

A jelentkezés határideje: 2017. szeptember 30., éjfél a sip@gyermekmento.hu email címen.

 

 

 

 

 

 

A fent leírtak mellett a Youth Panel munka beleszámít az iskolai közösségi szolgálatba, amiről igazolást tudunk kiállítani.

 

 

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat az európai Safer Internet Programban (SIP) tudatosság-növelő központként a gyermekek, szülők és tanárok felvilágosítását, a program népszerűsítését tűzte ki célul. Szeretnénk elérni, hogy az országban minél több internethasználó böngészhessen biztonságos körülmények között, illetve, hogy probléma esetén az érintettek tudják, kihez fordulhatnak. Célunk, hogy egyszerre hívjuk fel a figyelmet az interneten leselkedő veszélyekre, és teremtsük meg azok orvoslásának, illetve a segítségnyújtás lehetőségét.

 

 

www.gyermekmento.hu

 

 

 

Partnereink:                          

                                                      

Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány: Lelkisegély-vonal és online tanácsadás gyerekeknek, 116-111, www.kek-vonal.hu

 

NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.:  Káros, illegális és jogsértő tartalmak bejelentésére szolgáló Biztonságosinternet Hotline üzemeltetője, www.biztonsagosinternet.hu