(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-101886594-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Páncsity Ferenc – EM-Technology Hungary Kft2019-09-30T14:18:49+02:00

Fontos a vitaminok, ásványianyagok, mikro- makro nyomelemek bevitele a szervezetbe, de a legfontosabb, az alap, az élőflóraháztartásunk karbantartása.

Egy bakonyi faluban születtem, 10 éves koromig éltem szüleimmel a település utolsó házában, szó szerint az erdő szélén. Játszóteremet az erdő és a mellette lévő tó jelentette. Az élet a városi lét felé sodort, de a természetben eltöltött idők mély nyomott hagytak bennem. Ez adta az alapot, ahhoz, hogy a környezettudatosság jelen van a mindennapjaimban.

Kezdetben a vendéglátásba, majd a kereskedelemben sikeres éveket töltöttem el, de ez legfőképpen a profitról, és a minél magasabb színvonalú megélhetőségünkről szólt. Azonban éreztem, hogy valami hiányzik az életemből. Elkezdtem keresni, megtalálni az élet nagy rejtelmeit, ebből adódóan a spiritualitás felé vettem az irányt, jóga, meditáció, minden, ami ide tartozik. Egy szemléletváltozáson mentem keresztül, ennek következménye lett, hogy sikerült bevonzanom egy olyan tevékenységet, amely a környezetünk, a bolygónk, illetve az emberi egészség megóvásáról szól.

Azt gondolom, hogy az Effektív Mikroorganizmusok szerepe, jelentősége, annak ismerete a mindennapi életünkben nagyon gyerek cipőben jár, pedig ezek a láthatatlan mikro élőlények a környezetünkben, és az emberben minden élettani folyamatoknak az alapját képezik. Ennek ellenére pusztítja őket az ember.

Tíz éve evvel foglalkozom, és a jövőben is próbálok mindent megtenni, hogy a felismerés, az észlelés mielőbb bekövetkezhessen.

Páncsity Ferenc
EM-Technology Hungary Kft
+36 30 946 0557
emtech@emtech.hu

Páncsity Ferenc - EM-Technology Hungary Kft

Cikkek Páncsity Ferenc-től

Fáradt és kimerült vagy?

By |2020. február. 17.|

Kezdődik az új év és szeretne lendületesen nekiindulni, de fáradtnak és kimerültnek érzi magát? Sokan nem is gondolnák, hogy a probléma a bélrendszerben lehet! A bélrendszerünkkel együtt az emberi mikrobiom

Fáradt és kimerült vagy? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gyógyulj gyorsabban

By |2020. január. 08.|

A jótékony bélbaktérium a segítségedre lesz! A jótékony bélbaktériumokat tartalmazó probiotikumok és szimbiotikumok a betegségeket okozó káros baktériumok visszaszorításán kívül egyéb patogén kórokozók okozta fertőzések megelőzésében is nagy szerepet játszanak

Gyógyulj gyorsabban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A megfelelő bélflóra, avagy a stabil immunrendszer

By |2019. december. 04.|

Az immunrendszer Egészségünk záloga, szervezetünk legfontosabb védőbástyája a jól működő immunrendszer, amely sejtek, szervek, szövetek egységéből felépülő komplex rendszer, működése pedig az immunitásban nyilvánul meg.

A megfelelő bélflóra, avagy a stabil immunrendszer bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva