Tudja Ön, hogy szinte minden cég életében komoly feladatot jelent az arra érdemes munkatársak elismerése, a munkaerő megtartása, új szakemberek felvétele, versenyképes javadalmazási feltételek megteremtése, nyugdíjhoz közeledő kollégák támogatása?

Egészségfinanszírozó rendszerek

A cégek életében mérhető termeléskiesést okoz a dolgozók egészségügyi problémái miatti távollét. Komoly igény jelentkezett olyan megoldásokra, amelyek lehetővé teszik a dolgozók minél gyorsabb kivizsgálását, kezelését, lerövidítik a gyógyulási időt, így segítik a mihamarabbi munkába állást.

A korábbi egészségbiztosítási csomagok finanszírozása független volt attól, hogy ténylegesen mennyibe kerültek az orvosi költségek. Az adott díjat és annak adóterheit minden évben meg kellett fizetni, akkor is, ha dolgozók nem voltak vizsgálaton és így a fel nem használt díjak elvesztek.

A költséghatékonyság érdekében olyan egészségfinanszírozó megoldásokra van szükség, amelyek akár minden dolgozó mögött védőhálót teremtenek, de tényleges költséget csak a valóban elvégzett vizsgálatok díjai jelentenek és az adott évben fel nem használt díjak évről évre tovább vihetők.

A dolgozók számára felhasználható keretösszeget a munkaadó határozza meg, de az egészségügyi szolgáltatásokat területi (külföld, belföld) hatály nélkül a szabad orvosválasztás lehetőségével vehetik igénybe.

penzugyi-mentor-1

Lojalitásprogram

Olyan munkaerő megtartó rendszer, amely jelentős mértékben járul hozzá a munkaerő megtartásához, megbecsüléséhez, valamint elősegíti a nyugdíjhoz közeledő kollégák lojalitás alapú támogatását is.

A cég által biztosított juttatási rendszer biztos jövőképet teremt. Olyan élethelyzetek finanszírozását oldja meg, amely életcélok, kiadások szinte mindenki életében bekövetkeznek. A támogatás például leveheti a szülők válláról gyermekik taníttatásának anyagi terheit, segítség lehet egy hitel önerejéhez vagy előtörlesztéséhez, megalapozhatja a nyugdíjas évek anyagi biztonságát, de bármely más egyéni célt is szolgálhat.

Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzám bizalommal!

Pénzügyi mentor 1.

Németh Éva
Személyi pénzügyi mentor
Tel: +36 20 450 0848
E-mail:repules007@gmail.com
www.facebook.com/nemetheva.szemelyipenzugyimentor/