Tudja Ön, hogy a legnagyobb számban a háztartási balesetek fordulnak elő a leggyakrabban? A statisztikák szerint évente közel 250 ezren szenvednek háztartási balesetet. A baleseti kockázatnak mindenki ki van téve függetlenül a korától, élethelyzetétől és munkájától!

Sajnos a statisztikák szerint mind a közúti, mind a munkahelyi és háztartási balesetek száma évről évre emelkedik. Napjainkban is több százezer család érintett valamilyen személyi sérüléssel járó balesetben.

A baleseti kockázatok megelőzésén túl, nagyon fontos, hogy kellő anyagi forrás álljon számunkra ahhoz, hogy a felépülés időszakában az egészségügyi ellátáson túl a kieső jövedelmet is pótolni tudjuk.

penzugyi-mentor

Példaként említem Gábor ügyfelem esetét, aki három héttel ezelőtt kórházba került. Épp a szokásos évfordulós találkozó miatt hívtam, amikor közölte, hogy épp kórházban fekszik. Azonnal rohantam hozzá a kórházba, hogy megtudjam pontosan, mi történt vele és, hogy miben tudok segíteni. Még az orvosával is sikerült személyesen egyeztetnem. Ügyfelem kórházba kerülésének oka, hogy az otthonában fel akart venni valamit a földről és ehhez letérdelt. Nem ütötte meg magát, nem történt semmi különös, csak letérdelt, viszont olyan szerencsétlenül térdelt, hogy néhány nap után bedagadt a térde és műtétre került sor.

Ügyfelem baleseti felépülés védelemmel rendelkezett, így a kórházban töltött napokra és az elvégzett műtétre több mint 600 ezer forintot fizettünk ki számára néhány napon belül.

penzugyi-mentor-2

Gábor nagyon boldog, hiszen nemcsak a kieső jövedelmét pótoltuk, hanem kellő összeg áll rendelkezésre a felépülés elősegítése érdekében.

Mindez azért valósulhatott meg, mert Gábor korábban felkészült a váratlan helyzetekre és mindehhez olyan személyes pénzügyi mentora van, aki mindent intéz és éveken keresztül „fogja a kezét”.

Németh Éva
Személyi pénzügyi mentor
Tel: +36 20 450 0848
E-mail:repules007@gmail.com
www.facebook.com/nemetheva.szemelyipenzugyimentor