A 2010-es évek elején alakult a Pharmia, hogy étrend-kiegészítő termékekkel lássa el az érdeklődőket az egészség védelmében, s a betegségek lehetséges megelőzésében. 

 

A vásárlónak nincs könnyű dolga, ha az étrendkiegészítők közül akar választani. Napjainkban egyre több termék közül teheti ezt meg. Ember legyen a talpán, aki könnyen és gyorsan tud dönteni. 

Lássunk egy kis segítséget!

 

A Pharmia kategóriákba sorolja termékeit, így biztosítja az átláthatóságot, azaz van ajánlata többek között szív-érrendszerre, ízületekre, fogyókúrára, idegrendszerre vagy éppen allergiára. 

 

A Flexiform italpor gyorsan felszívódik, finom ízesítésű és hatékony. A Flexiform hidrolizált kollagént tartalmaz, amely az ízületek, térd, könyök, váll, gerinc ízületeinek és porcainak egészséges működéséhez járul hozzá, valamint segíti a csontok, inak, ízületek jó állapotát, meg a porckopás és ízületi fájdalmak enyhítését. Elősegítheti az izmok, ízületek regenerációját is. 

 

 
Kávé – igen, sokan fogyasztanak kávét reggelente, illetve naponta több alkalommal, azzal a reménnyel, hogy frissebbek, élénkebbek lesznek a fekete elfogyasztása után. Talán hagyjuk is ennek valóságtartalmát…, viszont a Pharmia Arany Ízeiről mindenképpen szólni kell!
Természetesen finomak, egészségesek, könnyen oldódók ezek a koffeinmentes gabonakávék. 

 

Milyen gabonákból? Cikória, árpa és rozs. Ezek a növények kiválóan helyettesítik a kávét, nagyszerű ízeikkel és hatásukkal pedig alkalmasak a hosszú távú fogyasztásra. Minden kortyban a tradicionális Ayurvédikus gyógyászat több száz éve köszön vissza a gyógynövények erejével!

A sokféle gabonakávé részletes leírása a honlapon olvasható: www.pharmia.hu 

 

Agyfényesítő étrendkiegészítő kapszula a Phospho2, mely pozitívan hat a memóriára, támogatja a kognitív funkciókat (emlékezés, tanulás, döntéshozás, koncentrálás beszéd, stb képessége), és segíti a normális agyi aktivitás fenntartását. Részletek a honlapon: www.pharmia.hu 

 


 

Jó hír a túl nagy stresszben élőknek és a káros külső hatásoknak kitett embereknek, hogy a Pycnogenol tabletta védi a szabadgyökök támadásától a sejteket antioxidáns hatása miatt. Számos más kedvező változás is megfigyelhető rendszeres szedése közben. További részletek a honlapon: 

 

www.pharmia.hu 
info@pharmia.hu

+36 30 299 8444