Az ősz is lehet ugyan olyan romantikus, mint a tavasz vagy a nyár, de ez csak rajtatok múlik. Ne ragadjatok le az unalmas, sablonos randiknál, hanem tegyétek izgalmassá és emlékezetessé. Kutatások kimutatták, hogy azok a párok, akik rendszeresen randiznak sokkal boldogabbak és a kapcsolatuk is kiegyensúlyozottabb, valamint könnyebben megoldják a konfliktusokat is.

Piknikezettek ősszel, éjszaka a város felett
Biztosan akad a lakhelyetek közelében egy magasabb helyen fekvő terület. Csomagoljatok be minden nyalánkságot a piknik kosárban és induljatok el napnyugtakor. Az őszi, kellemes este igazán romantikus tud lenni a város fényeivel fűszerezve. A piknik közben kellemesen egymásra tudtok hangolódni, értékes és meghitt időt tölthettek együtt. És azért, hogy véletlenül se zavarjon meg benneteket senki, kapcsoljátok ki a telefonjaitokat és koncentráljatok csak egymásra.

 

 

Sétáljatok a közeli erdőben vagy patak parton
Értékes időt tölthettek együtt, miközben tartalmas beszélgetésben lehet részetek. A fáról lehulló aranysárga levelek még varázslatosabbá teszik a randitokat. Fedezzétek fel közösen a környéket. Haza érve pedig, egy forró tea, kakaó vagy leves mellett még tovább folytathatjátok a meghitt és értékes beszélgetést, és alkalmatok adódik jobban megismerni egymást.

 

 

Randizzatok a konyhában
Szervezzetek közös főzést. Találjátok ki együtt, hogy milyen ételt fogtok elkészíteni. Tegyetek fel egy lágy, romantikus zenét is, hogy a hangulat meghitt legyen. Főzés közben alkalom adódik, hogy még jobban megismerd a partnered. Bontsatok ki egy jó minőségű bort, és élvezzétek egymás társaságát az otthon melegében, amíg kint besötétedik.

 

 

Fürdőzzetek közösen, gyertyafény kíséretében
Készítsetek habfürdőt és szórjatok bele rózsaszirmokat. A hangulat kedvéért gyújtsatok néhány illatgyertyát, kapcsoljatok be egy romantikus zenét és csak egymással foglalkozzatok, pihenjetek, figyeljetek arra, hogy mit kíván a párod.

 

Nyári Szimonetta