Schellné Kecskeméti Anna okleveles esküvő- és rendezvényszervező vagyok. Köszönöm, hogy részese lehetek a Csak a Nőknek magazin csapatának, és hogy most ezt olvassa. 

 

 

Pár szóval azt tudnám magamról mondani, hogy egy örök álmodozó, kreatív és egyben mindenkor precíz közgazdász vagyok. Tanulmányaimat svéd és magyar főiskolákon és egyetemeken végeztem. Dolgoztam 5 csillagos szállodákban PR és back office részlegeken, majd marketingesként egy holland cégnél, menedzseltem az egyik ismert esküvői ruhaszalont Budapesten, de végső soron a fotográfia és a rendezvény szervezés kreatív világa mellett döntöttem. Mindkét területen elvégeztem a szaktudás megszerzéséhez kellő iskolákat és az évek során jött vele a tapasztalat is.

Gyermekeim születése után egyre inkább megértettem, mi az igazi boldogság, ami energiával tölt fel, megkívánva az alkotni vágyást. Megvalósulhatott az álmom, hogy a rengeteg inspirációt, amit nap, mint nap a környezetemtől kapok, a munkámba fektethetem. Felhasználhatom a kreativitásomat és a szervezőkészségemet oly módon, hogy az mások számára is elhozza a várt végeredményt, a varázslatos pillanatokat, egy maradandó élményt. Valamit, ami nem hétköznapi, mert benne van a szeretet és a csoda.

Célom folyamatosan haladni a trendekkel, újítani, fejlődni a régi értékek megőrzése mellett. Tudásommal és életszemléletemmel ügyfeleimet szeretném segíteni, életüket könnyebbé téve a szervezés során, mai rohanó világunkban. Fotográfusként a főbb hangsúlyt a női szépségre fektetve főleg budoár és kreatív eljegyzési fotózással foglalkozom. 

Engedjék meg, hogy cikkeimmel részeseivé tegyem olvasóinkat a csodálatos utazásnak, mely alatt közösen megszervezünk egy nagyszerű és páratlan családi eseményt. Minden szakmai tudásommal, külföldi és belföldi munkatapasztalatommal azon leszek, hogy az Önök számára fontos nap életre szóló emlék legyen. Ehhez nyújtok majd támpontokat, hasznos tippeket és ötleteket. Cikkeim illusztrálása során saját képeimet is láthatják majd.
Kövessék hát az esküvők világába kalauzoló cikkeimet, és „Lássuk szépnek a világot”!

 

Schellné Kecskeméti Anna
esküvőtanácsadó, rendezvényszervező
http://www.annarendezveny.hu/
[email protected]
kreatív fotográfus
[email protected]
https://www.facebook.com/Annadoraphotography/
06/304080621