Hozzávalók

  • 10 dkg ricotta sajt
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 1 db csili paprika, apróra szeletelve
  • ízlés szerint só és bors
  • 2 evőkanál oregánó és majoránna
  • 1 marék reszelt parmezán sajt
  • 15 db gombafej, megtisztítva
  • olívaolaj
  • 1 marék rukkola

Elkészítés
Tegyük a ricottát egy tálba, adjuk hozzá a reszelt citrom héját, a csilit, a sót és a borsot. Keverjük alaposan össze és az oregánot, valamint a majoránnát is adjuk hozzá. A gombafejeket pucoljuk meg, csepegtessünk rá olívaolajat és belsejükkel lefelé fordítva helyezzük el a tepsin. Ha félig megpuhult a gomba, akkor óvatosan vegyük ki. Kanalazzuk a belsejébe a ricottás keveréket. Szórjuk meg parmezán sajttal a tetejét. A gombákat 15 perc alatt süssük készre 220 fokon.
A rukkolát tegyük egy tányérba és helyezzük rá a gomba fejeket.