SAGE BGR820 Smart Grill™ néven került forgalomba a kertiparti új slágerkelléke.
A Cutler világmárka ma SAGE név alatt fut, így a minőség és tartósság kapásból garancia.

 

A SAGE BGR820 Smart Grill™ sok idegen szóval jellemezhető. Elsősorban egy elektromos kontakt grill sütővel van dolgunk. A nemesacél rozsdamentes borítás és kezelőkar a higiénikus és tartós működtetés záloga. A bordázott, tapadásmentes fűtőfelületre rácsukódik a sima változatú fedlap, célunk szerint a két lapot bármikor megcserélhetjük. 

A SAGE BGR820 Smart Grill™ egy készülékben alkot verhetetlen párost. Baromfi, borjú, sertés vagy hal előre programozgató hőmérséklet beállításokkal készülhet el. Az időt is szabadon határozhatjuk meg, hogy meddig tartson és milyen intenzív legyen a hőkibocsátás. Egyedül a jó idő(járás)t nem tudjuk beprogramozni rajta, ami a magyar nyarak partijához a másik kötelező kellék.

 

A SAGE BGR820 Smart Grill™ optimális formatervezés. A lehajtható fedlap önsúlya önmagában elegendő nyomást gyakorol a pácolt hús szeleteire, vagy kolbászra, csevapra. Nem kell többé kézzel lefelé nyomni és rátartani a fedelet a kívánt hatékonyságú sütéshez.

A Senzor Element IQ™ beépített érzékelő rögtön kompenzálja a már üzemi hőmérsékletű sütőfelületre rakott hideg hús vagy zöldség hőmérsékletét. A lehülő lapot azonnal viszafűti az előre beállított hőmérsékletre. Az eltelt programidőt sípolással jelzi ki. A kijelző hátsó megvilágítású, hiszen sötétben is fogjuk használni.
A kivehető grill lapok tapadásmentes és karcálló Quantanium™ bevonata minimalizálja vagy feleslegessé teszi a zsiradék/olaj hozzáadását. A lapok könnyen és gyorsan tisztíthatók. Nagy felületükön sok hús készülhet egyszerre, mert a grillpartik egyik jellemzője a sok éhes száj. 
Zöldség és krumpli ugyanúgy percek alatt megvan és a lapok cseréjével a barbecue sütés is ugyanilyen kényelmes. A sík felületen a tükörtojás sütés, melegszendvics, pirított kenyér készítése bruschettához vagy egyéb ötlet is remekül megvalósítható. 
A SAGE BGR840 Smart Grill™ változat szolgáltatási köre egy hústűvel bővül, a hús belsejében érzékeli a hőmérsékletet és ez szerint önműködően vezérli a sütési folyamat egyes fázisait.

NINCS TÖBBÉ odaégett hús, elszenesedett zöldség, csak az ételek zamatának teljes élvezete. A SAGE BGR820 Smart Grill™ bevetésével jól sikerül az összejövetel a szabad ég alatt és a finom étekhez már csak hozzávaló finom italokról és jó zenéről kell gondoskodnunk. 

A baráti kör abszolút meg lesz elégedve.

www.sagehu.hu
SAGE BGR820 Smart Grill™ 

 

Sándor Gy. Zsolt
+36 30 270 5986
szs.pr@upcmail.hu