Régóta halljuk, hogy a gondolkodásunk meghatározza azt, hogy hogyan élünk. A gondolkodásunk, az életről alkotott szemléletmódunk pedig a szokásainkban realizálódnak. Mit tartunk fontosnak, minek adunk teret, mire mennyi időt fordítunk? Mindez együtt életformává válik. Ha nem vagyunk elégedettek az eredménnyel, akkor az a legjobb, ha változtatunk szokásainkon, az életszemléletünkön, az életformánkon. ha ezt időben megtesszük, akkor a siker nem marad el. A gondolkodás átalakítása nem egyszerű feladat, de szükségszerűnek tűnik. Ha nem tesszük meg, akkor az életesemények önálló életre kelnek, és létrehoznak olyan összefüggéseket, kapcsolódásokat és hatásokat, amikkel koránt sem leszünk elégedettek. Azonban a gondolkodás megváltoztatásával úrrá lehetünk a folyamaton, sőt a siker útjára is léphetünk.

 

 

 

 

 

Szellemi metamorfózis a jóllétért

 

Legyen a jóllét életstílusod! Élvezd a hozzád áramló bőséget és gazdagságot! Szeresd a pénzt, tudj vele bánni! Adj hálát a sikereidért!

 

Nem a boldog emberek hálásak, hanem a hálás emberek boldogok!

 

Mire való az a jólét, ami nem tesz boldoggá téged?

A jólétet megszerezni, megszervezni és fenntartani is tudni kell!

 

Te tudod, mi tenne boldoggá? 

 

 

 

 

Miért harcolsz olyan dolgokért, amik úgy „általában” boldoggá teszik az embereket? Tudod, azok a dolgok, amikért csak azért hajtasz, mert a kollégádnak van olyan terméke a polcon, a garázsban, az udvaron, a fürdőszobájában.

 

Az emberek általában normakövetőek. Ez jól is van így, mert valahogyan együtt kell élni ezen a Földön rengeteg embernek. Valamihez igazodni kell. A reklámok be is mutatják, hogy mi a trendi, mi a „normális”. A reklámok megmondják, neked mire vágyj! Te megfogalmaztad már, hogy mire vágysz a legjobban?

 

Hallottál már Henry törvényéről?

 

Henry Oberlander-re gondolok, aki az 1930-as években a világon a legnagyobb csaló volt. Azt az alaptételt ötlötte ki ez a Henry, hogy: „Mindenki hajlandó feladni valamit azért cserébe, hogy megkapja, amire a legjobban vágyik.” 

 

 

 

 

 

Nos, könnyen lehet, hogy ez a valami, amit fel kell adni, épp egy gondolkodásmód. Egy eszme-rendszer, amit te magad alakítottál ki, vagy beléd nevelték.  Lényeg, hogy a siker szellemi részére kell a legjobban figyelned. A gondolkodásmódod, a tetteid, a kommunikációd, mind képvisel téged és azt amire vágysz. Annak, amire vágysz, összhangban kell lennie azzal, amit szeretnél.

 

Te odafigyelsz rá, hogy éppen mit vonzol, milyen légkört teremtesz magad körül?

 

Talán békét teremtesz, és nevetgélve vacsoráztok a teraszon a családoddal, és úgy érzed ez minden vágyad? Vagy ráordítasz a férjedre, gyerekedre, hibáztatod, számon kérsz rajta talán nem is életkorának megfelelő dolgokat? Talán vágysz egy gyönyörű piros autóra, de közben szitkozódsz azért, hogy a jelenlegi autód nem indul, a jelenlegi autóddal állandóan járod a szervizt, a jelenlegi autódon a fene enné meg, hát nem megint kuplung csere esedékes? Ugye világos, hogy így benne ragadsz a helyzetben, nem tudsz ráhangolódni arra, amire vágysz, ezért sorozatosan az történik veled, amire nem vágysz.

 

 

 

 

 

 

Ahova a figyelmed és ahova az érzéseidet fókuszálod, az növekszik!

 

Minden, ami jelen pillanatban megfogható tárgyként létezik, az az idő egy korábbi szakaszában gondolatként létezett csupán. A világegyetem nem fukar, mindenkinek képes megadni, amire az illető vágyik. De mindent a legmegfelelőbb összefüggésben tudsz csak megkapni.

 

Ha akkor lennél boldog véleményed, meggyőződésed szerint, amikor egy zöldeskék selyemruhában beszélgetnél egy bankigazgatóval és egy befektetési tanácsadóval, körülöttetek pedig más illusztris vendégek eszegetnék a kaviáros szendvicsüket, és pezsgős poharukból kortyolgatnának, akkor ugye nem logikus, ha negatív érzelmeket táplálsz a gazdag emberek iránt, és például arról beszélsz, hogy szerinted ki honnét lopta össze a vagyonát. Ha a gazdag és sikeres emberek társasága felbecsülhetetlen érték neked, és közéjük vágyódsz, akkor először is tisztelned kell őket és a munkájukat, amivel elérték, hogy bőségben élhetnek. Mutasd ki a sikeres emberek iránt az érdeklődésed, a megbecsülésed! 

 

 

 

 

Koncentrálj arra, ami igazán fontos neked!

 

Vezesd a saját életed! Nem kell egy életen át össze-vissza dobáltatnod magad a tenger hullámaival, mikor meg is tanulhatsz úszni, akár profi úszóktól is! Először szükséged lehet segítségre, és azt fogadd is el, különösen akkor, ha még nem láttál úszni senkit! Ragadd meg a segítséget és a biztatást! A sikeres emberek szívesen adnak tanácsot, és szívesen felhívják a figyelmedet arra, hogy épp milyen apró hibát követtél el, ami helyett inkább mit kellett volna tenned. Mindig vannak önkéntes mentorok, te csak kérdezz, és bízz bennük! A sikert lehet pénzben is mérni, bár ha a pénzfelhalmozás életed egyetlen célja, akkor szomorú és boldogtalan ember lehetsz. A pénz csereeszköz, értéket fejez ki, de sokszor nem értékmérő. A pénzt először meg kell szerezned, majd befektetned, majd egy bizonyos szinten, vissza kell forgatnod, szét kell osztanod azt az összeget, ami már túl sok ahhoz, hogy károsíthatná a jellemedet, ezért az adakozik, többet kapnak vissza.

 

 

 

 

 

 

Amikor már van megtakarított pénzed, és be is osztottad, majd marad felesleged, akkor azzal a pénzzel jótékonykodj! Támogass rászoruló embereket, állatokat, környezetvédelmi programokat, akár névtelen adományozóként!

 

Tartsd frissen a szellemed!

 

Védd magad azoktól az energiáktól, vagy az olyan energiájú emberektől, akikkel nem vagy egy hullámhosszon. A szellemi metamorfózisra szükséged van ahhoz, hogy elérd és megtartsd a sikert! Olvass könyveket, eddz a szellemed, edz a tested, és erősítsd meg a lelked! Sikeresnek lenni, nem olyan, mint megnyerni a lottó ötöst! A lottó ötös nem biztos, hogy a te boldogságodat meghozná! Mi van, ha te akkor lennél boldog, ha nem számok eltalálásából jutnál pénzhez, hanem a kreatív ötleteidből fakadna a sikerességed?  Benned is ott van az értelem, a kreativitás, a jóra való törekvés.

Cselekedjünk.  

 

„Jót s jól. Ebben áll a nagy titok” Kazinczy Ferenc

 

 

 

 

Ehhez kívánok kedves barátaim sok erőt és örömöt, mindenkinek!

 

 

Szórádiné Páll Rózsa

+36 30 341 8660

[email protected]

http://www.flavonmax.com/szoradirozsa
 

Ismerj meg jobban, iratkozz fel a Rózsaleveleimre, Rózsás videóimra. ide klikk.

https://salesautopilot.s3.amazonaws.com/newsletter/letter/nl74344/ns134705/subscribe.html 

 

 

 

 

képek forrása: https://pixabay.com/hu/