Skullcandy DIME női fülhallgató kapható a rendhagyó, sportos  amerikai cég kínálatában.
A néhány éves márka nagy a siker a fiataloknál az egyedi tervezésű és látványos fülhallgatók piacán.
Megtörte a fekete vagy fehér hagyományos fülhallgatók egyhangúságát a színes és izgalmas formájú termékeivel. Ők építették be az elsők között a zsinórzatba a kezelőgombot, amelyikkel a mobilunkon érkező hívást le lehet bonyolítani. Utána a gombbal lehet váltani telefonálás és zenélés között.

 

A Skullcandy DIME fülhallgató modell abban tér el a társaitól, hogy végre odafigyeltek az emberi fül felépítésére. Az ’OFF-AXIS’ megoldás enyhe ferdülést visz a fülbe nyúló rugalmas anyag formájába.
Rájöttek, hogy jobb hanghatást ér el a füljáratot követő kialakítás. Így a hangok a dobhártyára merőlegesen érkeznek  és nem a füljáratban ide-oda verődve terelődnek oda.
Sokkal tisztább, torzítatlan hangot eredményez és megnöveli a basszushangok arányát. A fül alakjához való jobb alkalmazkodást a gélszerű anyagválasztás segíti. A szabványos 3.5 mm-es csatlakozó az elegendő hosszúságú (1.2 méteres) zsinórzat végét zárja le.
A zsinórba épített kezelőszerv kézreálló kialakítású, nagy a nyomófelülete a kényelmes használathoz.
A fülhallgató 16 Ω ellenállásra lett méretezve, ezért nagy hangerőt produkál, ami városi közlekedésben kifejezetten előny. Ha csendes helyre érünk, a hangerőt mindig lejjebb lehet venni.

 

Az élvezhetőbb hangzást a látványos külső forma teszi izgalmassá, mert a tokozás átlátszó anyagból készül. Ez a különleges megjelenéssel magára vonzza a tekintetet, ami női fülhallgató lévén nem hátrány… Az elmaradhatatlan céges logo több helyen is ott virít a felületeken.

A dizájnos forma mellett nem feledkeztek meg a gyakorlatias tárolásról sem. A fülhallgatót használaton kívül praktikus táskában vihetjük magunkkal. A vezetékezés ép marad, tovább tart ki.
A fülhallgatót tartósra tervezték, ezt a gyártó kétéves garanciája is jelzi.

 

A Skullcandy DIME női fülhallgató hazánkban is kapható.

www.skullcandy.com

Skullcandy DIME női fülhallgató

Sándor Gy. Zsolt
+36 30 270 5986
[email protected]