A tudatos élet magában hordozza a személyes élettudatos gondolkodás mellett a környezettudatosságot is. Ez nem csak annyit jelent, hogy elfogadjuk a szelektív hulladékgyűjtést, és külön kukába tesszük a műanyag palackokat. A klímatudatosság éppen úgy része kell legyen a tudatos gondolkodásnak, mint az egészségtudatos szemléletmód, a vegyszermentes élelmiszer fogyasztás, vagy a vegyszermentes tisztítószerek használata.

 

smaragdfa

 

Van egy növény, ami 26 kiváló tulajdonsággal rendelkezik. Rendkívül gyorsan nő, a fa tökéletes bútor alapanyag, fafeldolgozó üzemek számára ideális. A levele amellett, hogy talajjavító, állati takarmányozásra alkalmas, mézelő növény, és a virága gyógyteának is felhasználható.

 

Gazdasági hasznot termel, és van még további  fantasztikus tulajdonsága a Smaragdfának! A Smaragdfa ültetésével létrehozott zöld cellák az adott térséget számos előnyhöz juttathatják, javítva az adott mikroklímát, a csapadék hasznosítását és a levegő minőségét.

 

Különleges akció keretében, töredék áron juthat hozzá bárki  június 9-10-én ehhez a nagyszerű fához. Magánkertekbe is feltétlenül ajánljuk, ezért érdemes akár néhány fát is megvásásrolni. Méhészeteknek is különleges lehetőség mivel a fa jó mézelő. 

 

A rendkivüli akció helyszíne június 9-10-én a Budai Zsibvásár 1112 Budapest Budaörsi út 172-178 (Virágpiac) 

 

További részlet a linkre kattintva!  

http://sunwo.eu/