Sok idő telt el az óta, amikor hűtő vásárlásakor csak a megszokott, fehér színű hűtőszekrények közül válogathattunk. Mi a Candynél igyekszünk minden igényt kielégíteni hatalmas hűtőszekrény választékunkkal – legyen szó letisztult vonalú, minimál stílusúról, a szemet megragadó, élénk színben pompázó, lágy pasztellszínűről, vagy épp különleges kialakítású készülékről, nálunk biztosan találsz olyat, amely konyhád éke lesz.

A minimál stílusban készült konyhádban nagyszerűen fog mutatni egy letisztult vonalú hűtőszekrény. A különleges, üveg felületű CMGN 6184W hűtőszekrényünk amellett, hogy energia-hatékony és LED világítással rendelkezik, a ráeső fényben gyönyörűen csillog, így igazi különlegességnek számít választékunkban.

 

Imádod a 70-es évek rikító színeit? Vagy csak bevállalnál valami merészet, amit aztán büszkén mutogathatsz a vendégeidnek? Bizony, ma már a konyhában is lehetsz egyedi. Ha unod a fehér hűtőket, újíts be egy egyedi dizájnú Candy darabot, és arasd le a babérokat! A CVRDS 6174RH hűtőszekrény például tűzpiros, akár egy Ferrari, a lágyan lekerekített sarkai pedig igazán különlegessé teszik. Jó hír a retró stílus rajongóinak, hogy a régimódi dizájn mögött a legmodernebb technológia lapul!

 

Ha ennyire azért nem mennél messzire, és inkább a lágyabb, pasztell árnyalatokat kedveled, akkor a krémszínű CVRO 6174WH hűtőszekrényt ajánljuk, így bármikor a francia Riviérán érezheted magad! Már csak egy mediterrán hangulatú függöny, egy hasonló színű asztalterítő, és persze a francia életérzés elmaradhatatlan kelléke: egy borhűtő kell! 

 

Ha a nagybevásárlások alkalmával egy kisebb hadseregnek elegendő ételt vásárolsz, vagy egyszerűen nem annyira szeretsz főzni, érdemes minél nagyobb hűtőszekrényt beszerezned, hiszen ha ritkábban főzöl nagy adagokat, akkor nagyon fontos az eltarthatóság. A hatalmas, 412 literes belső kapacitással rendelkező CMDN 182 EU hűtőszekrényünk különleges színű és kialakítású, dupla szárnyú ajtóval rendelkezik, a fagyasztó rész pedig nem ajtó mögött elrejtett fiókokból áll, hanem magukból a fiókokból! Az ajtón pedig interaktív kijelző mutatja a legfontosabb információkat.

 

Természetesen a mutatós design mellett nagyon fontosak a hűtőkben megtalálható különböző technológiák is, így mindenképp legyünk tisztában az igényeinkkel – legyen szó No Frost automatikus leolvasztásról, LED világításról, frissen tartó fiókról vagy épp bortartó rácsról – így a kinézet mellett a praktikum és kényelmes használat is megkönnyíti a konyhában töltött időt. 

Candy Hoover Hungary Kft.
Email: customerservice@candy.hu
Telefonszám: 061 – 798 4932
Web: www.candy.hu