Hozzávalók:
- 2 kisebb padlizsán
- 1 cs mozzarella
- 6 olajban eltett, szárított paradicsom
- 2 g fokhagyma
- jégsaláta
- petrezselyemzöld
- 3 ciabatta
- kevés olívaolaj
a kenyér megkenéséhez:
- 2 ek olívaolaj
- 1/4 mk cayenne bors
- 1/4 mk szárított oregano
- csipet só
Elkészítése:
A padlizsánokat közepes vastagságúra felkarikázzuk, sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalukat kevés olívaolajjal megkenjük, grill serpenyőben megsütjük.
A ciabattákat kettévágjuk, a vágott felüket megpirítjuk, majd még melegen megkenjük fokhagymával és a fűszeres olajjal.
Ráhelyezzük a jégsalátát, grillezett padlizsánokat, a tetejükre pedig 1 szelet mozzarellát és 1 szárított paradicsomot ültetünk, petrezselyemzölddel díszítjük.
Azonnal fogyaszthatjuk.
Jó Étvágyat!
forrás: http://azotthonizei.blogspot.hu
Szólj hozzá