Jelentkezem

Jelentkezz te is szakértői csapatunkba és vegyél részt a Csak a Nőknek életében!

Szakértőinkkel rendszeresen beszélgetünk a Női Klub keretei között is, hogy az emberek jobban megismerhessék őket!
Jelentkezem
Candy Hoover Hungary Kft
Candy Hoover Hungary KftOkos otthon
Amikor 1945-ben Eden Fumagalli megalkotta az első mosógépet, nem is sejtette, hogy vállalkozása 70 év elteltével egyike lesz a háztartási gépek piacát meghatározó szereplőinek.
Érdekel!
Varga László
Varga LászlóÉlményspecialista
Varga László, 29 éves, utazási élményspecialista vagyok.
Persze ez egy kitalált titulus, de nem találtam olyan meglévőt, ami ennél jobban sejteti a hivatásom. Egyébként Budapesten élek a feleségemmel.
Érdekel!
Páncsity Ferenc
Páncsity FerencEM-Technology Hungary Kft
Fontos a vitaminok, ásványianyagok, mikro- makro nyomelemek bevitele a szervezetbe, de a legfontosabb, az alap, az élőflóraháztartásunk karbantartása.
Érdekel!
Lénárt Gitta
Lénárt GittaA vegán életmód képviselője
Küldetésemnek érzem megmutatni az embereknek a természetes táplálkozás gyógyító hatását, szépségeit, konyhai fortélyait, saját tapasztalásaimat.
Érdekel!
Busch-Turcsányi Éva
Busch-Turcsányi ÉvaTermészettudományok docense
Ma már, a természettudományok docenseként tisztán látom, képviselem és alkalmazom azokat a tudásokat, amelyekkel számos problémát meg tudunk oldani.
Érdekel!
Dr. Steinberger
Dr. SteinbergerAz egészséges ivólevek szakértője
Az egészség a legnagyobb kincs. A mai kor emberének azonban egyáltalán nincs könnyű dolga, ha meg akarja tartani. Ebben segítenek a Dr. Steinberger ivólevek.
Érdekel!
Bíró Ica
Bíró IcaMindörökké Nő
A Mindörökké Nő rovat a nőiség és az egészséges életszemlélet együttese. Ahogy én is, úgy minden nő átmegy élete során számos stáción, átváltozáson, testi és lélekfejlődésen.
Érdekel!
Katona Éva
Katona ÉvaDiplomás Bowen alkalmazó
2014-ben életmódváltás során kerültem közelebb az egészségügyhöz személyes érintettségem által, a természetes gyógymódok között megoldást keresve.

Érdekel!
Hegyi Ildikó
Hegyi IldikóKineziológus, természetgyógyász
A kineziológia egy olyan terápiás módszer, amely gyökeresen megváltoztatta az életemet. A ’90-s évek elején kezdődött egy agykontroll tanfolyamon. Itt hirdették Carol Ann Hontz, amerikai kineziológus előadását.
Érdekel!
Anni Pastor
Anni PastorDivattervező
A megjelenés és önkifejeződés egyre több országban nagy hangsúlyt kap. Ez a divattervezők kreativitásában is megjelenik, hiszen a ruha is egy önkifejező forma.
Érdekel!
Eszterhai Katalin
Eszterhai KatalinSzeretném majd elmondani: szerettem
Különös dolog a szeretet. Amikor fiatalok vagyunk, még tudunk magától értetődő módon, őszinte szívvel szeretni, de ahogy múlnak az évek, egyre inkább elfáradunk és bezárkózunk…
Érdekel!
Kautzky-Szemők Adrienn
Kautzky-Szemők AdriennTermészetgyógyász, reflexológus
Okleveles agrármérnökként már az egyetemen örök szövetséget kötöttem a gyógynövényekkel, de általában mindent tisztelek és szeretek ami él. Állatot, növényt és az embereket…
Érdekel!
Nemes Gábor
Nemes GáborBiogazda
A Nemes ÖkoGazdaság legfőbb célja, hogy egészséges alapanyagokat biztosítson a háztartások részére. A sok munkával járó bio-zöldség termelés maga az életünk.
Érdekel!
Kovácsné Mayer Judit
Kovácsné Mayer JuditTermészetgyógyász
Természetgyógyász, szellemi gyógyító vagyok. Parapszichológusként a természetes alternatív gyógymódokkal foglalkozom. Kb. 15 éve ismerkedtem meg egy energiával a Reikivel-vel.
Érdekel!
Szilvásy Judit
Szilvásy JuditFeng Shui szakértő
A Budapesti Műszaki Egyetem Mérnökkarán végeztem. A Feng Shuival már 1996 óta hivatás szerűen foglalkozom. Eredeti forrásból, kínai nagymesterektől tanultam.
Érdekel!
Szigeti Erzsébet
Szigeti ErzsébetÉletvezetési trainer
NEM GYÓGYÍTOK, hanem felrázok, megbotránkoztatok, elgondolkodtatok, felébresztek embereket, hogy TENNI kell MAGUKÉRT, melyet csak ők tudnak, ha kell, az ÉN segítségemmel.
Érdekel!
Dr. Marczi Erika
Dr. Marczi ErikaFöldhözragadt pénzügyek
Szűkebb és tágabb környezetemben látom, mennyi információ hiányzik a mindennapi életvitelhez úgy a fiatalok, mint a régebb óta fiatalok körében.
Érdekel!
Dr. Jakics Mónika Zsuzsanna
Dr. Jakics Mónika ZsuzsannaCégjogász
Dr. Jakics Mónika jogász, adótanácsadó, mediátor, adatvédelmi tisztviselő vagyok. Céltudatos és magabiztos.
Érdekel!
Szabó Liza
Szabó LizaBemer tanácsadó, fitoterapeuta
Gyerekkoromtól úgy éreztem, különös kapcsolat fűz az állatokhoz, mára szerves részei az életemnek. Munkám során emberek és állatok egészségével egyaránt foglalkozom.
Érdekel!
Sándor Gy. Zsolt
Sándor Gy. ZsoltMűszaki cikkek
Mindig is érdekelt a technika, gyerekkoromban a bonyolult játékok kötöttek le, amiket “kezelni” kellett. Aztán eljött a szétszedési és a tanulmányozási időszak.
Érdekel!
Barta Éva
Barta ÉvaLyan csokiműhely
Több mint 20 év tapasztalatom van az édességek és az alapanyagok területén. Célom, hogy az emberek megismerkedjenek a csokoládé és az édességek valódi, minőségi mivoltával.
Érdekel!
Hajdan Vali
Hajdan ValiMűvésznő, kultúrális szóvivő
Rímekben gondolkodom és több, mint 20 éve írok verseket, dalokat, először csak magam örömére és terápiaként, aztán úgy éreztem és érzem jelenleg is, hogy mások örömére és hasznára is vannak írásaim.
Érdekel!
Balla Katalin
Balla KatalinÉletmód szakértő
018. évben lett a Csakanőknek Magazin szakértője. Életében olyan hivatást választott, ami a testünk tapasztalataira épít. Művészete a tánc, mint kommunikációs forma.
Érdekel!
Esküvőre készülök
Esküvőre készülökMinden, ami esküvő
Esküvőt tervezitek életed párjával? Nem tudod, hogy mi lenne számotokra a tökéletes esküvő? Ne aggódj. Esküvői rovatunkban jobbnál-jobb tippeket és tanácsokat olvashattok szakértőinktől.
Érdekel!