Jelentkezem

Jelentkezz Te is szakértői csapatunkba és vegyél részt a Csak a Nőknek életében!

Szakértőinkkel rendszeresen beszélgetünk a Női Klub keretein belül is, hogy az emberek jobban megismerhessék őket!
Jelentkezem
Dr. Lakos Gábor
Dr. Lakos GáborCsecsemő- és gyermekgyógyász
„Komplex, holisztikus szemléletmóddal vizsgálom pácienseimet. Igen fontosnak tartom, hogy a szülők jól megértsék gyermekük betegségének és terápiájának lényegét.
Mester Attila
Mester AttilaApjafia
Egy elhivatott tanár meg akarja osztani veled a tudását, ezért jött létre az Apjafia oldal. Fogadd szeretettel tőlem az 1000 MESTER tippeket!
Vicsápi Natália
Vicsápi NatáliaHogyan maradj nő a 21. században!
Már gyermekként szivacsként szívtam magamba a vállalkozói lét virtusát, a harmincas éveim elejére pedig egy egész nyomdabirodalmat építettem fel.
Lénárt Gitta
Lénárt GittaA vegán életmód képviselője
Küldetésemnek érzem megmutatni az embereknek a természetes táplálkozás gyógyító hatását, szépségeit, konyhai fortélyait, saját tapasztalásaimat.
Busch-Turcsányi Éva
Busch-Turcsányi ÉvaTermészettudományok docense
Ma már, a természettudományok docenseként tisztán látom, képviselem és alkalmazom azokat a tudásokat, amelyekkel számos problémát meg tudunk oldani.
Dr. Boros Szilvia
Dr. Boros SzilviaSportorvos, táplálkozástudományi szakember
Tizenöt könyv és számos könyvfejezet szerzője. Szakmailag a rendszeres testmozgás, táplálkozás, alternatív gyógymódok egészségfejlesztésben betöltött szerepe, valamint a testtömeg optimalizálás foglalkoztatja.
Sipos József
Sipos JózsefNövénydoktor
Mottóm: Szeresd az embert, légy alázatos a termőföld iránt, élj a hivatásod talentumaival a jó cél és a fejlődés érdekében!
Diaconescu Gabriella
Diaconescu GabriellaRajtam keresztül
Ha leülnél velem beszélgetni, hamar rájönnél, hogy nyitott és közvetlen vagyok. Sőt, garantáltan villámgyorsan megtalálnánk a közös nevezőt.
Hajduné Fekete Emilia
Hajduné Fekete EmiliaSkinCoach, Bőrterapeuta
Szakmai tudásommal igyekszem lefedni a kozmetikus szakma minden területét.
Novák Zsuzsa
Novák ZsuzsaLégy harmóniába önmagaddal!
Közgazdász és műszaki végzetséggel nagy állami cégek felsővezetőjeként éltem az életem. Család, stressz, felelősség, volt minden megoldandó feladat, mint bárkinek.
Haness Rita
Haness RitaGyógytornász
A Sonoterápia Franchise Központ szakmai vezetőjeként 20 éve a magán egészségügyben tevékenykedek gyógytorna – fizioterápia szakterületen.
Kröell-Dulay Emőke
Kröell-Dulay EmőkeGrafológus
1998 óta foglalkozom grafológiával. Az élet számtalan területén vettem hasznát tanult „hobbimnak”. Őszintén vallom: „Mutasd az írásod, megmondom ki vagy!”

Tolvaly Orsolya
Tolvaly OrsolyaOrsikult
Már kisgyermekként is nagyon kíváncsi voltam, nagyjából mindenre, a Világ minden dolgára. Folyamatos kérdésekkel ostoroztam a szüleimet, akik (azóta tudom, hogy rendkívüli szerencsémre) mindig kielégítették kíváncsiskodásomat.

Jancsó Orsolya
Jancsó OrsolyaSzépítÉsz
Évekig úgy gondoltam, nincs szükség lakberendezőkre. Nem hittem, hogy minimális szépérzékkel és józan paraszti ésszel ne tudná bárki berendezni otthonát.
Mitruczky Szandra
Mitruczky SzandraÖnmagunkhoz hangolódni
10 éve tanító pedagógus vagyok. Két diplomát szereztem, mert híve vagyok a élethosszig való tanulás elvének.
Dr. Kovács Emőke
Dr. Kovács EmőkeTörténész, Balaton-kutató
Magyar-történelem szakos tanárként végeztem, történettudományból doktoráltam az ELTE-n és a Balaton mellett nőttem fel. Mind a történelem, mind a Balaton életem meghatározó részévé és egészévé vált.
Hegyi Ildikó
Hegyi IldikóKineziológus, természetgyógyász
A kineziológia egy olyan terápiás módszer, amely gyökeresen megváltoztatta az életemet. A ’90-s évek elején kezdődött egy agykontroll tanfolyamon. Itt hirdették Carol Ann Hontz, amerikai kineziológus előadását.
Anni Pastor
Anni PastorDivattervező
A megjelenés és önkifejeződés egyre több országban nagy hangsúlyt kap. Ez a divattervezők kreativitásában is megjelenik, hiszen a ruha is egy önkifejező forma.
Eszterhai Katalin
Eszterhai KatalinSzeretném majd elmondani: szerettem
Különös dolog a szeretet. Amikor fiatalok vagyunk, még tudunk magától értetődő módon, őszinte szívvel szeretni, de ahogy múlnak az évek, egyre inkább elfáradunk és bezárkózunk…
Koletán Gergely
Koletán GergelyChiliYard
Mi, a Chiliyardnál szeretnénk ezeknek a paprikáknak a sokszínű és ízű világát egy kicsit közelebb hozni hozzátok, kézzel készített chilis termékeinkkel…
Kautzky-Szemők Adrienn
Kautzky-Szemők AdriennTermészetgyógyász, reflexológus
Okleveles agrármérnökként már az egyetemen örök szövetséget kötöttem a gyógynövényekkel, de általában mindent tisztelek és szeretek ami él. Állatot, növényt és az embereket…
Nemes Gábor
Nemes GáborBiogazda
A Nemes ÖkoGazdaság legfőbb célja, hogy egészséges alapanyagokat biztosítson a háztartások részére. A sok munkával járó bio-zöldség termelés maga az életünk.
Kovácsné Mayer Judit
Kovácsné Mayer JuditTermészetgyógyász
Természetgyógyász, szellemi gyógyító vagyok. Parapszichológusként a természetes alternatív gyógymódokkal foglalkozom. Kb. 15 éve ismerkedtem meg egy energiával a Reikivel-vel.
Szilvásy Judit
Szilvásy JuditFeng Shui szakértő
A Budapesti Műszaki Egyetem Mérnökkarán végeztem. A Feng Shuival már 1996 óta hivatás szerűen foglalkozom. Eredeti forrásból, kínai nagymesterektől tanultam.
Szigeti Erzsébet
Szigeti ErzsébetÉletvezetési trainer
NEM GYÓGYÍTOK, hanem felrázok, megbotránkoztatok, elgondolkodtatok, felébresztek embereket, hogy TENNI kell MAGUKÉRT, melyet csak ők tudnak, ha kell, az ÉN segítségemmel.
Dr. Marczi Erika
Dr. Marczi ErikaFöldhözragadt pénzügyek
Szűkebb és tágabb környezetemben látom, mennyi információ hiányzik a mindennapi életvitelhez úgy a fiatalok, mint a régebb óta fiatalok körében.
Sándor Gy. Zsolt
Sándor Gy. ZsoltMűszaki cikkek
Mindig is érdekelt a technika, gyerekkoromban a bonyolult játékok kötöttek le, amiket “kezelni” kellett. Aztán eljött a szétszedési és a tanulmányozási időszak.
Katona János
Katona JánosA hálózat csapdájában
Körülbelül 8 évvel ezelőtt hallottam részletesebb információt a blokkláncról, amiről sajátságos véleményt alkottam, nem igazán tudtam hova tenni. Azóta már szakértővé váltam Bitcoin, -Blockchain, -cryptotechnológia területen.
Hajdan Vali
Hajdan ValiMűvésznő, kultúrális szóvivő
Rímekben gondolkodom és több, mint 20 éve írok verseket, dalokat, először csak magam örömére és terápiaként, aztán úgy éreztem és érzem jelenleg is, hogy mások örömére és hasznára is vannak írásaim.
Esküvőre készülök
Esküvőre készülökMinden, ami esküvő
Esküvőt tervezitek életed párjával? Nem tudod, hogy mi lenne számotokra a tökéletes esküvő? Ne aggódj. Esküvői rovatunkban jobbnál-jobb tippeket és tanácsokat olvashattok szakértőinktől.