(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-101886594-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Anni Pastor – Divattervező2019-10-03T23:19:35+02:00

Hagyomány és innováció a divatban

A megjelenés és önkifejeződés egyre több országban nagy hangsúlyt kap. Ez a divattervezők kreativitásában is megjelenik. Hiszen a ruha, az öltözék önmagában is önkifejező forma.

A mai kor sokkal megengedőbb e tekintetben. Ez a 21. századi egyéni szabadságának gyümölcse. Ugyanakkor, ha az önkifejezés mellett a hovatartozást is jelezni szeretnénk a külső megjelenésben, a mindennapi és az ünnepi öltözékünkben, akkor bátran nyúlhatunk azokhoz az innovatív és rendkívül kreatív megoldásokhoz, amelyeket a hagyományőrzés és a folklór elemek ötvözése teremt. Mindezt a mai, nyugati, szabad és egyben kényelmi szempontokat is szem előtt tartó megoldásokkal ötvözve.

Így jöhetnek létre azok a ruhák, kabátok, felsők, blézerek, kosztümök, amelyek viseletekor koránt se hivalkodó, vagy túlzó formában, de nagyon jól azonosíthatóan mutatják meg a gyökereket, a hovatartozást. Tisztelegve ezekkel a művészi szintre emelt ruha kreációkkal a hagyományok, az ősök tudása előtt is. Így válik ez a stílus divat innovációvá és egyénivé is egyben, a legmagasabb minőséget megtartva. Az egyediség, a személyre szabottság azonban tökéletesen megjelenik ezekben a darabokban, így az önkifejezés eszközévé válhat a mindennapi életben is.

Több mint 20 éves szakmai tapasztalat és nemzetközi sikerek jelzik, hogy a divat és a hagyomány ötvözetéből, a legmodernebb igényeknek is megfelelő stílus kialakításával, személyre szabott ruhákkal, milyen kreatív egyéni megjelenést tudunk biztosítani. Legyen szó a hétköznapok divatjáról, vagy különleges eseményeken való megjelenésről, ezek az öltözékek kortól és alkattól függetlenül mindenki számára elérhetőek.

Pastor Anni
divattervező
+36-30 / 971-0555
annipastor@gmail.com
www.annipastor.hu

Anni Pastor - Divattervező

Cikkek Anni Pastortól

Öltözz karácsonyhoz!

By |2019. december. 21.|

A karácsony az egyik legszebb és legcsillogóbb ünnepünk, ilyenkor díszbe öltözik a szívünk, az otthonunk és mi magunk is. Senki sem szeret slamposan a karácsonyfa alá állni, ez természetes.

Öltözz karácsonyhoz! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mit viseljünk 50 felett?

By |2019. november. 02.|

Bár az éveink száma nő, de nem szűnünk meg nőnek lenni. Az ötödik X után is lehet csinosan, igényesen és divatosan öltözködni, sőt kell is. Nőiességünk nem szűnik meg, [...]

Mit viseljünk 50 felett? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A csipke varázsa

By |2019. október. 18.|

Nagymamáink öröksége újra gondolva. „Ezeket a csipkéket még sohasem viselte asszony, aki ne lett volna a legjobb anya és feleség!” Az a brüsszeli csipke a család asszonyi becsületének szimbóluma [...]

A csipke varázsa bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva