(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-101886594-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Bíró Ica – Mindörökké nő2019-10-03T12:08:48+02:00

A Mindörökké Nő rovat a nőiség és az egészséges életszemlélet együttese. Ahogy én is, úgy minden nő átmegy élete során számos stáción, átváltozáson, testi és lélekfejlődésen. Akkor is így van ez, ha belülről nézve, megélve saját létezését, úgy minősítené önmagát, hogy Ő egy átlagos magyar nő életét éli csupán. Pedig kívülről figyelve mindenkinek megvan a maga sorskereke. Kislányból tinédzserré, aztán vonzó fiatal nővé cseperedve kinyílik a világra, mint egy mézédes virág. Aztán jönnek a legkülönfélébb tapasztalatok, megélések, átváltozások, amelyek során a sors-pofonokat sem lehet elkerülni. De hiszem, hogy mindennek egyetlen oka van. Az, hogy fejlődjünk, gondolatban és szándékban, ebből következően cselekedetben is és érett, ön-azonos emberekké váljunk. Nővé érjünk, nagybetűs értelemben, hogy aztán anyává, gyermeket a világra hozó, bölcs asszonyokká nemesedjünk, létre segítve a következő nemzedéket. Rögös út ez, sok buktatóval, de legalább annyi örömmel fűszerezve. Magam is megjártam a saját utamat ebben a folyamatban. A kifutók sztárjától a népszerű címlap lányig, férfiak által csodált naptárak dögös képeitől, a Metál Lady stációjáig sokszínű életutat bejárva.  Játszottam filmszerepet és tapsoltak nekem színházban, a Kaktusz virága főszerepében alakított átváltozásomért. Megjártam Indiát és a Shaolin templomot is. Olyan helyeket, ahová egy nő be sem teheti a lábát. Engem mégis beengedtek, tanítottak. Segítették a lélek-alakulást, emberi fejlődést. Sok tudást, sok tapasztalatot szívtam magamba, amiknek esszenciáját szeretném átadni a Mindörökké Nő rovatban.

A sok-sok élmény összességéből született női tudás, női, szelíd bölcsesség átadásával, személyes tudatosság, akarat és erő teremtődik azok számára, akik szívesen tanulnak saját magukról és sajátítanak el hatékony eszköztárat az életük jobbításához. Átadom módszerek és technikák garmadáját annak, aki nyitott erre. Érintve a táplálkozást, a testedzést, a lélek edzésének mikéntjét. Azt, hogyan tudjuk életünk hajóját biztos kézzel irányítva, a vágyott célba érni. A gondolat irányító és teremtő erejét, tudatosan felhasználva sikerünkhöz. Talán fogalmazhatunk úgy, hogy a cikkeken, találkozókon, beszélgetéseken keresztül egyfajta női én-tréningre hívom a lányokat, asszonyokat, hölgyeket. A test működésének tudatosítása, a mindennapi táplálkozás, a test szépítése, megbecsülése és a lélek rezdülései, üzenetei együtt, egy magasabb szintű életminőség létrejötte. Tanuljunk együtt és élvezzük, hogy nőnek születtünk. Arassuk le a sikert és tápláljuk a szeretteinket ezerféle módon, hogy amikor a tükörben szemléljük magunkat, jókedvűen mosolyoghassunk arra a Nőre, akit a tükörképünk megmutat.

Bíró Ica
http://biroica.hu

Bíró Ica - Mindörökké Nő

Cikkek Bíró Icától