(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-101886594-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Dr. Jakics Mónika Zsuzsanna – Cégjogász2019-10-03T23:26:52+02:00

Dr. Jakics Mónika jogász, adótanácsadó, mediátor, adatvédelmi tisztviselő vagyok. Céltudatos és magabiztos. Olyan ember, aki számára nincs lehetetlen. Anyaként és nőként egyaránt helytállok az élet kihívásai előtt.

Ki vagyok én? Sokaknak senki, a gyermekemnek, családomnak minden. Az, hogy legbelül milyen embernek tartom magam, nem publikus. Szeretem magamban tartani a bensőmben dúló örömöt, bánatot, szorongást, viharokat – az élet sava-borsát.

Soha nem törődtem környezetem rosszalló morajlásával, tudtam, ami nekem fontos és környezetem érdekében teszek – legyen az bár első látásra helytelen cselekedet – az megfelelő célt szolgál. Szolgál mindent, szolgál mindenkit, szolgál közvetlenül-közvetve, szolgál érdekeket és érzelmeket, s mindezzel engem, s azon át kis családomat. Sem érdek, sem érzelem embere nem vagyok, mindig az érvek, a tények, a realitások vezetnek közvetlenül a megálmodott vízióm, s az abból elérhető célom felé. Szükségesnek tartom létem. Miért? Minden lény, legyen az ember, állat vagy növény, az élet mozgatója, szerepük nélkülözhetetlen, hisz ahogyan William Blake mondta:

“Egy homokszemben lásd meg a világot,
egy vadvirágban a fénylő eget,
egy órában az örökkévalóságot,
s tartsd a tenyeredben a végtelent!
De ez a homokszem nem az egyetlen
lény akar lenni az életében,
hanem az, aki számít, aki világot
is legyőzné, ha szükségét látja.”

A lényeg, hogy amit teszek, azt ne csak önmagam boldogulásáért, hanem másokat figyelembe véve tegyem, tudva, hogy azzal célt szolgálok. Igen, az én célomat, s magammal vonva tömegeket, példát mutatva, közvetve az ő céljaikat is.

Forduljanak hozzám bizalommal!

Dr. Jakics Mónika Zsuzsanna
+36-30 / 684-8729
drmiroda@gmail.com

Dr. Jakics Mónika Zsuzsanna - Cégjogász

Cikkek Dr. Jakics Mónika Zsuzsannától

Ne fizessünk, ne ismerjük el, ne kérjünk részletfizetést, de mikor?

By |2019. november. 13.|

Kedves Olvasóim! Szeretném előre leszögezni, hogy a mostani írásomat nem azért vetettem „papírra”, hogy netalántán arra sarkaljon minket: ne fizessük ki kölcsöneinket, számláinkat, bírságainkat. Csupán a mindennapokban hömpölygő tömeges [...]

Ne fizessünk, ne ismerjük el, ne kérjünk részletfizetést, de mikor? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva