(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-101886594-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Dr. Steinberger – Az egészséges ivólevek szakértője2019-10-03T23:29:48+02:00

Az egészség a legnagyobb kincs. A mai kor emberének azonban egyáltalán nincs könnyű dolga, ha meg akarja tartani. Az sem könnyíti meg a mindennapokat, hogy a bevitt táplálékok, feldolgozott élelmiszerek minősége, ma már nem támogatja az egészségmegőrzését.

Nagy kérdés, hogy a 21. századi rohanó világban milyen megoldást találunk a fitt és egészséges életmód kialakítására. A rendszeres mozgás és a lehetőleg vegyszermentes táplálkozás mellet, érdemes a vitamin és ásványi anyag bevitelt a lehető legegyszerűbb formában megoldani.

Erre tökéletes megoldás a Dr. Steinberger gyümölcs és zöldséglevek napi fogyasztása, amelyek a legkülönbözőbb terhelések mellett is eredményesen támogatják az egészség megőrzését szolgáló életmódot. A szakértők olyan ivóleveket készítettek, amely a legmagasabb igényeket is kielégíti, és a legkülönbözőbb életritmus mellett is könnyen beiktatható.

Dr. Steinberger a kicsikre is figyel. A gyermekek immunrendszere még koránt sem olyan erős és ellenálló, mint a felnőtteké. Ezért különösen oda kell figyelni a megfelelő támogatásra.

A Dr. Steinberger gyümölcslevek mindennapi fogyasztása. prevencióként és egészségtámogató táplálék kiegészítőként is ajánlott.

Egészségünkre!

www.drsteinberger.hu

Dr. Steinberger - Az egészséges ivólevek szakértője

Cikkek a Dr. Steinbergertől

Go to Top