(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-101886594-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Kovácsné Mayer Judit – Természetgyógyász2019-10-03T12:23:36+02:00

Természetgyógyász, szellemi gyógyító vagyok. Parapszichológusként a természetes alternatív gyógymódokkal foglalkozom. Kb. 15 éve ismerkedtem meg egy energiával a Reikivel-vel, egy olyan módszerrel ami eszközt ad a lelki szellemi növekedéshez. Ez a módszer a legnagyobb szinten gyakorolva elvezet egy sajátos spirituális életút felé, ami előtt feltárul egy szellemi beavatás.

Az energiával való gyógyítás egyik módja a Reiki amely az Univerzum Életenergia áramába való bekapcsolódáson keresztül fejti ki hatását. A test –tudat- érzelem tisztulása ezek alapfeltételei a fejlődésnek.

Reiki: Japán szó, jelentése: Isteni életerő energia.

A következő utam, egy másfajta érintéses gyógymód a Craniosacralis terápia. Haladok az utamon tovább ahol megismerkedtem és végig jártam az Alternatív természettudományi Szabadegyetem ( Mantra) karán: Szellemi gyógyító- Parapszichológus tanulmányaimat befejeztem. Itt is a parapszichológia a pszichikum legtitokzatosabb, többnyire a tudatalattiból kiinduló a mindennapi normától eltérő megnyilvánulásait vizsgálja. A parapszichológiában sok érdekes dolog van ami akár találkozhat az Agykontrollal is ( José Silva) Hogyan befolyásolhatjuk a valóságot. Vajon mi teremtjük a valóságot ( tudatosan vagy tudattalanul), vagy mi dolgunk hogy elfogadjuk olyannak amilyen. Miközben kaptam a folyamatos válaszokat még több kérdésem lett. Így jutottam el az ETI-be Egészségügyi Nyilvántartási és képzési központ, ahol természetgyógyászatból és fül-akupunktúrás addiktologusként végeztem. A Nada 5 pontos protokoll komoly szakmai elismerést kiérdemelt, úgy az alkoholról dohányzásról leszokás, feszültségoldás, test méregtelenítése ( vese, máj, tüdő) csillapítja a fájdalmakat, valamint számos egyéb probléma estén is indokolt lehet a terápia. Hogy rezgésnél mint energia időzzek bemutatnám a Magnevit készüléket. Erős pontstimuláció- Erős gyógyító hatás. A Magnevit egy magnetó elektro akupunktúrás kombinált készülék amelyek biostimulációs hatása a nehezen befolyásolható megbetegedések esetében is kedvező eredményt mutat kiegészítő terápiaként alkalmazva. A Magnevit kezelés segítségével a meridián vonalak mentén és az akkupunktúrás pontokon keresztül tudjuk optimalizálni a szervezetünk funkcióit. Bizonyos esetekben az első kezelés is elérhetünk azonnali kedvező hatást a kombinált elektromos és mágneses kezelésnek köszönhetően. Ösztönösen érezzük, az energia növekedése hullámzó. Addig növeli a tudatosságunkat amig bekövetkezik a szemléletváltás, önzésen –félelmen- gonoszságon alapuló identitásunk szeretetre, és lelki érzékenységre épülő énképpé fejlődik.

Ha már létre hoztuk a félelmet ami a testet betegíti akkor az meg kell támogatnunk különféle lehetőségekkel. Pl Lézer. A soft lézer egy olyan sugár ami a fizikai tulajdonságai miatt, élő szövetekben egy eljárást hoz létre, amitől a seb gyógyulási időszaka lerövidül, és ezzel párhuzamosan gyulladáscsökkentő és fájdalom csillapító hatást fejt ki.

A dohányzásról való leszokás: Egy megfelelő egyén számára kialakított rezgésminta segítségével kezdjük a kezelést, aminek a neve BIOREZONANCIA.

Működése: A függőségért felelős nikotin a frekvencia, rezgés vagy hullámok hatására néhány hét alatt a tüdő és a máj révén lebomlik, illetve vizelettel kiürül a szervezetből. A kezelés során megszűnik a nikotin éhség. A nikotin orvosi vizsgálatok szerint olyan függőséget alakít ki, mint a kokain vagy a heroin. Ennek leszokása komoly testi-lelki megterhelést jelent.

Kezelés nem ajánlott: Pacemaker, vagy beültetett inzulin pumpa, súlyos skizoféniában vagy epilepsziás betegségben szenved.

Lélekcsepp Bach virágterápia: Dr. Edward Bach 1928 és 36 között dolgozta ki egyedülálló módszerét a virágterápiát, amit homeopátia alapelvét tovább gondolva testi-lelki-érzelmi betegségek kezelésére és megszüntetésére kínál lehetőséget. Dr. Bach kezelései során felmerült egy újabb kérdés: mi az ami hajlamossá teszi az embert a betegségek kialakulására. Klinikai tapasztalatai alapján jól tudta, hogy egy ugyan azon betegségben szenvedőkkel zsúfolt korteremben, érzelmileg minden beteg másként viszonyul önmagához, mint saját „betegségéhez” állapotához. Vagyis az érzelmi viszonyulás befolyásolja a gyógyulást.

Access bars R: Az access egy olyan eszköz és folyamatok összessége, amelyet a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Nem testi gyógyítás, nem bioenergia adás, igaz energiamozgásról van szó, nem fej masszázs, nem akupunktúra, nem akupresszúra, pedig pontokat érint a fejen. Az Access ahhoz nyújt segítséget hogy felismerd magadat mint végtelen lény, aki valójában vagy és abban hogy kezd el alakítani az életedet túl azon az énen , akinek gondoltad magadat. A kezelés közben az agyhullámok lelassulnak hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, nézőpontokat. A bárok futtatásával ezek a viselkedés minták kiégnek, kitisztulnak, kisimulnak. minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen, és tudatossággal működhess.

Vagyis: bár merre halad az utunk, a végcél ugyan az, a gyógyulás, a tudatosság, az ítélkezés nélküliség.

Egy új lehetőség

Az Access Bars ® egy olyan technika, ami segít megmutatni, hogy ki is vagy valójában, hogy ki voltál s ki lehetsz. megtanít arra hogy meglásd látni, érezni a saját tudatosságodat, anélkül hogy ítélkeznél. Megtanít a függőségek által létre jött olyan gondolatok, érzések, érzelmek amik mindig fogságba tartanak, megszabadulni. Ahhoz hogy ettől a függőségtől meg tudjunk szabadulni az az egyik legnagyszerűbb módszer az elfogadás ami mozgat minket. Elfogadás vagy befogadás, befogadás vagy megengedés, ez is csak egy érdekes nézőpont. Azzal hogy emlékeztetjük magunkat hogy minden amit eldöntünk, érzünk, egyetértünk vagy kihátrálunk és tagadunk az csak egy nézőpont, egy címke ami alól feltudjuk szabadítani magunkat.

Az Acces ® alapja hogy, válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével tudjuk elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek a tudat alatt meghatározzák napi rutinunkat

Ha elkezded megteremteni azt amit igazán szeretnél, meg fog változni a világ körülötted.

A kezelés menete:

A Kezelés 32 pont amely a fejen található és ezt Bars ® néven ismerjük. ezek az összes gondolatok, elképzelések, hiedelmek, érzelem, megfontolásokat tárolod, amik mindig fontosak voltak. Amikor a bárjaidat futtatod akkor olyan mintha megnyomnál egy törlés gombot.

A Bars® hozzájárul, hogy változást idézzen elő életed minden területén. Amikor hajlandó vagy a változásra. Bármilyen élethelyzetben segít. különösen alkalmas:

 • Stressz csökkentésére, összezavarodott gondolatok tisztítására
 • előző életbeli blokkok, fogadalmak feloldására
 • elme letisztítására
 • félelem szorongás csökkentésére
 • befogadás elősegítésére
 • jobb alvás, pihenés, energikus ébredés
 • hiperaktív ,figyelemzavar esetén
 • gyerekeknél, vizsgák felelések előtt
 • várandósok esetén
 • mély relaxációhoz
 • hogy feloldjál mentális, érzelmi fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak
 • ha nem olyan az életed, mint szeretnéd és többre vágysz
 • hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek és a mindennapjaidnak
 • ÉS MÉG ENNÉL IS SOKKAL TÖBBRE

Kovácsné Mayer Judit
+36-30 / 982-2232
[email protected]

Kovácsné Mayer Judit - Természetgyógyász

Cikkek Kovácsné Mayer Judittól

A várakozás pillanata

By |2020. december. 16.|

A ünnep egy érzés, egy meghitt pillanat, ami mindig titkot rejt. Egy sejtelmes várakozás. Gyerekként megélni akár hol vagy...Mindegy milyen szegény vagy gazdag vagy... Emlékszel milyen volt várni? Érezni [...]

A várakozás pillanata bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Két hét karantén…

By |2020. április. 21.|

Március közepén fenekestül felfordult a világ… Az óvodák, iskolák, egyetemek bezárták kapuikat. A munkahelyek nagy része átállt home office üzemmódba. A megszokott élet felborult. Már nincs reggeli kapkodás, mert [...]

Két hét karantén… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fejlődés lépésekben

By |2020. január. 31.|

Ebben a mai fantasztikus világban, az orvostudomány olyan csodálatos fejlődésen megy keresztül a kutatásoknak köszönhetően, hogy már másképp tekintünk a halálos betegségekre. Pl. tüdőgyulladás, nátha, de van egy pár [...]

Fejlődés lépésekben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Engedd le a falakat!

By |2019. október. 14.|

Amikor a napi rutinunkat végezzük, legyen az a munkánk, a főzés vagy a vezetés, ösztönből cselekszünk. Vagyis nem vagyunk éberek. Az éberség egy más energia, a rutin is egy [...]

Engedd le a falakat! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Végtelen lehetőség

By |2018. május. 28.|

A biorezonanciás készülékek tulajdonsága abban rejlik, hogy képes felfedezni bizonyos betegségek előjeleit, mielőtt megjelennének a fizikai testben. Az energiaméréseket a Yale Egyetem pszichiátere Harold Saxton Burr ismerte fel. Az 1930- as években tanulmányozta az állatok és növények körüli elektromágneses teret. Húsz év kísérletezések alapján azt állítja, hogy a zavar sokkal hamarabb megjelenik az elektromágneses mezőben, mint ahogy a konkrét betegség kimutathatóvá válik. 

Felelős vagy magadért

By |2018. április. 25.|

Van, amikor nehezen nézünk szembe önmagunkkal. Főként akkor, amikor szembesülünk egy komolyabb betegséggel. Ilyenkor csendben, a lelkünkben legbelül, eszünkbe jutnak azok a napok, amikor felfigyeltünk apró kis jelekre, de gyorsan el is hessegettük magunktól az érzést, amit keltettek. Aztán eszünkbe jutnak azok a napok, amikor erősebben jelentkeztek tünetek, de éppen nem értünk rá foglalkozni velük. Szomorúan gondolunk arra, amikor már egyértelműen éreztük a bajt, de nagyon féltünk, hogy mi derül ki, ha utána járunk. Ezért inkább megpróbáltunk még több dolgot elintézni, hogy időt nyerjünk. Amikor eljött a nap, a halaszthatatlan nap, akkor pedig ott belül, a szívünkben már nem múlt a szorongás. A tünetek, a baj maga alá gyűrt bennünket. 

Tudománnyal az emberért

By |2018. március. 26.|

A mai modern társadalmakban élők jobban támaszkodnak a technika vívmányaira. A nagyvárosi közegben az emberek többsége sokkal kevésbé tud vigyázni az egészségére, mint a természet közelibb, korábbi idők emberei. Ebben segít az a készülék, ami a mágnesesség gyógyító erejét használja fel egy különleges eljárásnak köszönhetően. A tudomány az ember szolgálatába áll, hogy a prevenció, a megelőzés és a gyógyítás terén, az egészség megtartását illetve helyreállítását tegye lehetővé. 

Az élethez kell egy kis energia

By |2018. február. 27.|

Vitathatatlan tény, hogy kell az energia ahhoz, hogy vitális életet élhessünk. Amikor alacsony az energiaszintünk, akkor kevesebb az életkedvünk, nehezebben kezdünk bele a feladatainkba, jobban halogatjuk a teendőket, sőt a világot is sötétebbnek látjuk, mint máskor. Ezért rendkívül fontos, hogy kellő mértékű energiával töltsük fel magunkat. Azonban nem csak elérni, hanem megtartani is szükséges az optimális energia szintet, hiszen ha menet közben kimerülünk, akkor bizony nem csak a fáradtságot érezzük végeláthatatlannak, hanem a betegségek is gyorsabban utolérnek bennünket. 

Hormonváltozás

By |2017. december. 20.|

Többnyire természetesnek vesszük az egészséget. Egészen addig, amíg az első tünetek meg nem érkeznek. Ilyenkor megadóan legyintünk. A korral jár… 

Go to Top