(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-101886594-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Lénárt Gitta – A vegán életmód képviselője2019-10-03T12:27:03+02:00

Gyermekeim születése után kezdtem el kutatni, hogy hogyan is élhetnék egészségesebben. Feltettem magamnak a kérdést, hogy mi volt az ősember fő tápláléka? Arra jutottam, hogy a zöldségek, a gyümölcsök, olajos magok, amiket a természet ad, minden feldolgozás, és manipuláció nélküli fogyasztása lehet a kulcs egy teljesebb, egészségesebb élethez. Burger, fasírt, nyers torta, vagy akár nyers lecsó? Egy biztos. Ezen életmód már akár 2-3 hónap után megmutathatja hatását.

Küldetésemnek érzem megmutatni az embereknek a természetes táplálkozás gyógyító hatását, szépségeit, konyhai fortélyait, saját tapasztalásaimat.

Könyveket írok, tanfolyamokat tartok, életmód táborokat szervezek mindazoknak, akiket érdekel ez az életforma.

Szeretettel:
Lénárt Gitta

Lánárt Gitta - A vegán életmód képviselője

Cikkek Lénárt Gittától

Epres túrókrém

By |2020. január. 27.|

Epres túrókrém Ha korábban készítettünk mandulatejet, akkor a mandulatejből visszamaradt pépet nem kell kidobni, hiszen remek desszert készíthető belőle.

Epres túrókrém bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nyers tökfőzelék

By |2020. január. 17.|

A tökfőzelék nem a legkedveltebb étel. De ha jól van elkészítve, akár a kedvencünk is lehet. A vegán, nyers változata rendkívül izgalmas ízeket produkál.

Nyers tökfőzelék bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gyümölcslap

By |2020. január. 11.|

A vegán étkezés egyik legsokoldalúbb alapanyaga a gyümölcslap. A felhasználási módja szinte végtelen.

Gyümölcslap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gyümölcskenyér

By |2019. december. 28.|

Ebből érdemes nagyobb adagot készíteni, mert hűtőszekrényben eláll több hétig is, viszont olyan finom, hogy erre kevés az esély, mert mindenki, aki megkóstolja, venni fog még egy szeletet. Az őzgerincformába

Gyümölcskenyér bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Édes-mézes dió

By |2019. november. 22.|

Hozzávalók: 1 csésze beáztatott dió 2-3 szem datolya 1 narancs leve 1 evőkanál méz 2 teáskanál fahéj csipet só Elkészítés: A diót áztassuk be minimum 3 órára, majd öntsük le

Édes-mézes dió bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Pikáns-csípős napraforgómag

By |2019. november. 17.|

Hozzávalók: 15 dkg napraforgómag, beáztatva Hozzávalók a szószhoz: 2 evőkanél olívaolaj 1 teáskanál só ízlés szerint bors és csili 1 teáskanál citromlé Elkészítés: A napraforgómagot minimum 3 órára áztassuk [...]

Pikáns-csípős napraforgómag bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Vegán, nyers ropi

By |2019. október. 23.|

Hozzávalók: 20 dkg lenmag 20 dkg napraforgómag 1 db cukkini 1 db sárga paprika 1 teáskanál Himalája-só szezámmag Elkészítés: A napraforgómagot áztassuk be 2-3 órára. A cukkinit mossuk meg [...]

Vegán, nyers ropi bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Zöldségleves, főzés nélkül

By |2019. október. 12.|

Hozzávalók: Tetszés szerinti zöldségek pl. brokkoli, sárgarépa, édesburgonya, zeller, hagyma, kelbimbó, kelkáposzta Pác hozzávalók 1 kg zöldséghez 20 dkg aszaltparadicsom 1 db pici zeller 1 dl szőlőmagolaj 1 evőkanál [...]

Zöldségleves, főzés nélkül bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ananászturmix

By |2019. október. 03.|

Hozzávalók 0.5 ananász 1-2 db banán 1 teáskanál Bourbon vanília őrlemény tisztított víz Elkészítés A gyümölcsöket hámozzuk meg és vágjuk nagyobb darabokra, majd tegyük a turmixgépbe, és pici vízzel [...]

Ananászturmix bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva