(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-101886594-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Sipos József – Növényorvos2020-02-10T11:48:37+01:00

Mottóm: Szeresd az embert, légy alázatos a termőföld iránt, élj a hivatásod talentumaival a jó cél és a fejlődés érdekében!

Hivatásomnak tekintem, hogy segítsem az embereket azáltal, hogy friss, ellenőrzött, vegyszermaradék-mentes, egészséges élelmiszerek és alapanyagok kerüljenek az asztalra.

A termőföld, mezőgazdaság szeretete régóta a családomban, nemzedékről – nemzedékre átöröklődött, így engem is teljesen magával ragadott. A talajtanhoz, az okszerű tápanyag-utánpótláshoz, növényvédelemben végzett munkákkal már régóta kapcsolatban vagyok, szakmai gyakorlatokat, tapasztalatokat, szüleim mellett a családi gazdaságunkban szereztem, szerzem.

Növényorvosként és agrármérnökként, külföldi és hazai szakmai tapasztalatokra tettem szert. Jártam Olaszországban és Törökországban is. A megszerzett szakmai tapasztalatokat hazámban szeretném kamatoztatni, hogy miképp védekezzünk közösen a károsítók ellen a kémiai eljárások mellett más, környezet- és emberbarát eszközökkel.

Számomra fontos a szakképzés, a tudás és az ismeretek átadása a jövő generációjának és szakembereinek, az emberközpontú oktatásmód. Több éve méhészeti képzésekben veszek rész oktatóként.

Sipos József - Növényorvos

2018- ban személyes érintettség után, szeretett Családom és Bálint Gazda indíttatására, elindult a Sipos Gazda küldetésem. Azon dolgozom tapasztalt Gazdákkal, hogy a vetéstől a betakarításig, olyan termékek kerüljenek az asztalra, melyek ne csak mi, hanem a gyermekeink egészségére is valljanak. Segítem Őket a munkában, növényvédelmi előrejelzéseket végzünk, gyakorlatban kint vagyok és végig követem a termelési munkájukat. Kiskerti tanácsokkal, praktikákkal segítem a hozzám forduló kiskert tulajdonosokat is.

A lehetőség a Te kezedben van, amihez a szakmai segítségemet ajánlom fel!

Számtalan tanácsot osztok majd meg Veled, például miként lehet biológiai szerekkel is permetezni, hogyan lehet balkonládában zamatos zöldséget termeszteni, vagy, hogy miként került áldott állapotba az évekig meddőséggel küszködő édesanya az adalékmentes tápláléktól.

Szeretetet vetsz – Szeretetet aratsz.

Sipos József
Sipos Gazda, növényorvos
www.siposgazda.hu
info@siposgazda.hu
+36 20 519 2745

Cikkek Sipos Józseftől:

Az éltető méhek

By |2020. május. 14.|

Minden apró élőlény hasznos a kertben és ez alól a méhek sem kivételek. El sem tudjuk hinni, hogy valójában ezek az aprócska lényektől és a környezetre gyakorolt hatásuktól mennyire [...]

Az éltető méhek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Praktikus Sipos Gazda ötletek

By |2020. április. 02.|

Az előző cikkemben már írtam néhány egyszerű szaporítási ötletet, melyek segítségével kertünkbe sok-sok növényt ültethetünk. Azonban a szaporítási módoknak még van néhány fajtája. Alább olvashatod, hogy milyen növény szaporítási [...]

Praktikus Sipos Gazda ötletek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Itt a tavasz! Éled a kert!

By |2020. február. 24.|

A tavasz közeledtével a természet is éledezni kezd, ezzel együtt a teendők is felhalmozódnak szeretet kertünkbe. De mielőtt a nagy kerti munkákat elkezdenénk, érdemes a legelején kezdeni a munkálatokat.

Itt a tavasz! Éled a kert! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Go to Top