Itt vannak a szép őszi hónapok, a természet adományaival, ízletes gyümölcsökkel, bő terméssel, a betakarítás örömével, az őszi, zizegős levelek szín gazdag kavalkádjával.

 

Így van ez az emberi élettel is. A sok munkával, örömmel, gonddal, küzdelemmel eltelt évek után jön az „ősz” a maga szépségével, és a várakozással.

 

Találj célt magadnak!

 

Öregedjünk egészséggel! – mondta erre egyszer régen valaki, aki maga is hosszú, alkotásban gazdag életet élt meg. A magyarok egyik büszkesége, Szentgyörgyi Albert, Nobel-díjas tudósunk mondását érdemes magunkévá tenni. A kor elfogadása, a múló idő tudomásul vétele fontos képesség. Jó példát mutatott ebben ő maga is. Emellett jócskán tett azért is, hogy sok-sok embertársa hozzá hasonlóan átélhesse azt az érzést, hogy kor előre haladtával, nem kell lemondani sem a vitalitásról, sem a tetterőről, sem az egészségünkről. Ahhoz, hogy ez így egyben sikerüljön, nem szabad lemondanunk a céljainkról. Az addig megvalósult eredmények hajtó erejét, mint saját jó példánkat, tovább kell vinnünk a lendület megőrzéséhez. A kor nem ellenség. A tapasztalatokból megérő bölcsességgel új és új célokat fogalmazhatunk meg magunknak.

 

 

Ha az őszi gyümölcsérés betakarítására gondolunk, ugyan így a szép kor megélésével az éltünk „gyümölcsös kertjében” is jó szívvel szemlélhetjük a szép termést. Családfánk gyümölcseit örömmel csodálva. A család a mi édenkertünk, amelyben ott terem minden fontos dolog, ami valós erőforrása lelkünknek. Legyünk bárhány évesek is, tegyünk meg minden tőlünk telhetőt egészségünkért. Hiszen az egészségben telő évek erejével tudunk a legtöbbet tenni a családunkért, szeretteinkért. Segíthetünk gyermekeinknek, tüsténkedhetünk az unokák körül, és ne feledjük, jó célokkal a magunk öröme is jócskán telhet, hiszen több időnk marad önmagunkra is! Ezzel jó példát mutatva az utánunk jövőknek. Mert a fiatalabbaknak csak a megélt példa hiteles.

 

 

Ültess fát, tégy az örökkévalóságért

 

Csodás példája a sok-sok évi gyümölcs termésnek a bibliatikus növény, az olajfa, ami több ezer évig is él. A mi hazánkban kitűnő példa a mi kedves diófánk, amely évezredet tán nem is, de sok-sok évtizedet örömmel táplál, bőséges diótermést adva. Régen, amikor még jobbára házban laktak a családok, nem sokemeletes épületek lakásaiban, a megérkező gyermeknek diófát ültettek. Nem csak az élet szimbólumaként, hanem a bőség adományát is jelezve.

 

 

A jó példa ragadós!

 

Vegyünk példát a természetből, ahol az élőlények egymással ki nem mondott szövetségben, harmóniában élnek. A test és lélek harmóniájáért tegyünk meg minden tőlünk telhetőt. Engedjük el a haragot a szívünkből, tisztítsuk meg az érzéseinket, adjuk meg a sejtjeinknek az egészségőrző táplálékot. Érdemes a figyelem, érdemes a tetterő. Hiszen adhatunk e nagyobb adományt a gyermekeinknek, mint ha nem kell aggodalommal teli napokat okozni nekik, az egészségünk féltésével. Lehet-e nagyobb adomány számukra, mint az ereje teljében lévő nagyszülő, akire bizton számíthatnak. 

 

 

Légy jó társa az Életnek!

 

Megéri az önmagunkkal való törődés! Érdemes jó társa lenni az életnek. Megsokszorozni a tudást, együttműködni a természettel, jó társaságot kialakítani magunk körül, akikkel öröm megélni a mindennapokat, és azt is érdemes megszívlelni, hogy az egészség útján ott van körülöttünk a segítség, ahová mindig fordulhatunk. Mert vannak köröttünk, akik segítséget tudnak nyújtani szakértelmükkel, hozzáértésükkel, lelkesedésükkel.

 

 

Tápláld a tested, hogy a lelked otthona jó karban lehessen

 

Nem tudunk kilószám zöldséget, gyümölcsöt enni. Pedig bizony kellene az egészségünkért. Azonban van segítség, amit tálcán nyújt a tudomány felénk. Ennek eredménye az a zöldéség-gyümölcs koncentrátum is, melyből a természet sokféle színbe ágyazott hatóanyaga táplál bennünket. Ez a kis üvegbe zárt csoda a Flavonmax, melynek szószerinti sokszínűsége jelenti azt a pluszt, amit minden nap megkapunk, hogy a szép célt elérhessük. A testi-lelki egyensúly minden áldását. A test egészsége, a lélek egyensúlya is. Mindkettőt táplálni kell. A lelkünket szép szóval, mosollyal, testünket a természetből nyert minőségi tápanyagokkal. A mosoly benned kel életre, a testedet táplálhatod az üvegbe zárt csodákkal, amelyek ősszel-télen is odaadóan táplálnak, amikor a természet örök körforgásában éppen pihenőre tér. 

 

 

Még többet is teszünk érted!

 

Most jelent meg egy olyan termékünk, melyben a sokszínű gyümöcs-család mellett megjelentek az olajok is. Dió, szezámmag, homoktövis, melyek kiváló hatása már eddig is ismert volt. Most már ennyivel is többet tehetsz magadért, hogy ne az elszálló éveket számold, hanem az egészségben telő időnek örvendhess.

 

Szórádiné Páll Rózsa

 

Flavonmax GYÉMÁNT ELIT Klubtag

 

+36 30 341 8660

 

rozsa.szoradi@gmail.com

 

http://www.healthwithflavon.com/L-47109